Tuesday, October 8, 2024
Home » Πρώτη ματιά στο Xiaomi 15 Pro – Δείτε τη συσκευή σε 3 χρώματα

Πρώτη ματιά στο Xiaomi 15 Pro – Δείτε τη συσκευή σε 3 χρώματα

0 comments

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει τα νέα Xiaomi 15 και 15 Pro στις 20 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης στην Κίνα. Σήμερα, μπορούμε να ρίξουμε την πρώτη μας ματιά στο Xiaomi 15 Pro, χάρη σε κάποιες διαρροές που δείχνουν τη συσκευή σε τρία χρώματα – μαύρο, λευκό και ασημί. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, θα είναι διαθέσιμη επίσης και σε μια ειδική έκδοση απότιτάνιο.

Xiaomi 15 Pro

Ο σχεδιασμός στο πίσω μέρος του τηλεφώνου θυμίζει αρκετά τον προκάτοχό του, το Xiaomi 14 Pro, που κυκλοφόρησε πέρυσι. Η κύρια διαφορά είναι ότι η διάταξη του LED flash έχει μετακινηθείεκτός του camera island. Φημολογείται ότι το Xiaomi 15 Pro θα διαθέτει οθόνη6,78 ιντσών,quad-curved AMOLED, κατασκευασμένη από την TCL, με ανάλυση “2K” και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από τον επερχόμενο Snapdragon 8 Gen 4 SoC, σε συνδυασμό με έως και 16 GB μνήμης RAM και έως 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Το σύστημα της τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με την υπογραφή της Leica, θα περιλαμβάνει μια κύρια μονάδα 50 MP με αισθητήρα 1/1.3″ και διάφραγμα f/1.4, έναν υπερευρυγώνιο φακό 50 MP και μια κάμερα telemacro 50 MP με 5x οπτικό ζουμ και ελάχιστη απόσταση εστίασης στα 30 εκατοστά. Για τις selfies, θα υπάρχει μια κάμερα 32 MP.

Η συσκευή θα φτάσει με την υπόσχεση για πέντε μεγάλες ενημερώσεις τουAndroid, ενώ η ειδική έκδοση τιτανίου θα υποστηρίζει δορυφορική συνδεσιμότητα. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 6.000 mAh και θα υποστηρίζει φόρτιση 90W μέσω καλωδίου, 80W ασύρματη φόρτιση και 10W αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More