Friday, October 18, 2024
Home » Πρεμιέρα το Νοέμβριο για το Dune: Prophecy – Δείτε το νέο trailer

Πρεμιέρα το Νοέμβριο για το Dune: Prophecy – Δείτε το νέο trailer

0 comments

Στο πλαίσιο της έναρξης του New York Comic Con, κυκλοφόρησε το νέο trailer της σειράς Dune: Prophecy, ένα spin-off έξι επεισοδίων, που αποτελεί prequel των πρόσφατων ταινιών του Denis Villeneuve. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. στο HBO, με κάθε επεισόδιο να είναι διαθέσιμο για streaming στο Max τις Κυριακές, μετά την τηλεοπτική του προβολή.

Το prequel βασίζεται στο μυθιστόρημα Sisterhood of Dune των Kevin J. Anderson και Brian Herbert, γιου του δημιουργού του Dune, Frank Herbert. Η ιστορία διαδραματίζεται 10.000 χρόνια πριν την άνοδο του Paul Atreides, όταν το Bene Gesserit αρχίζει να αποκτά δύναμη. Ακολουθεί δύο αδερφές των Harkonnen, τη Valya και την Tula, που υποδύονται η Emily Watson και η Olivia Williams, οι οποίες δημιουργούν τη μοναστική αδελφότητα που αργότερα θα γίνει το Bene Gesserit, η κοινωνική, πνευματική και πολιτική οργάνωση ισχυρών γυναικών που επιδιώκουν να ελέγξουν το σύμπαν. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι Travis Fimmel, Jodhi May και Mark Strong.

Δείτε, στη συνέχεια, το trailer του Dune: Prophecy:

Διαβάστε επίσης: Hackers έδωσαν… φωνή σε ρομποτικές σκούπες και «τραμπούκισαν» τους χρήστες

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More