Monday, September 9, 2024
Home » Πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Μεσογειακής Ομάδας Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών  

Πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Μεσογειακής Ομάδας Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών  

0 comments

Υπό την προεδρία του Βοηθού Επιτρόπου Επικοινωνιών της Κύπρου, κ. Πέτρου Γαλίδη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου στη Λευκωσία, η Συνεδρία της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Μεσογειακής Ομάδας Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (EMERG) και το Εργαστήριο για Ενίσχυση Ευρυζωνικών Υποδομών και Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.), έγινε ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του EMERG για το 2024 και συζητήθηκαν οι δράσεις και τα μέτρα για διάφορα θέματα που απασχολούν τα Μέλη. Εγκρίθηκε, επίσης, η Ετήσια Έκθεση για το 2023 και το Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων για το 2024, καθώς και το Έγγραφο Δράσης σχετικά με τις Διεθνείς Συνεργασίες του EMERG με άλλους φορείς και οργανισμούς.

Στα πλαίσια της Γ.Σ. παρουσιάστηκε επίσης, από εκπρόσωπο της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU), σύνοψη μελετών πρακτικών εφαρμογών Ευρυζωνικής Χαρτογράφησης. Στις 25 Ιουλίου, το EMERG, στα πλαίσια μιας σειράς εργαστηρίων που στοχεύουν στην προώθηση της χαρτογράφησης ευρυζωνικών υποδομών σε συνεργασία με την ITU και το Δίκτυο Ανατολικής Συνεργασίας Ρυθμιστών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (EaPeReg), διοργάνωσε το Εργαστήριο με τιτλο «Ενισχύοντας τις Ευρυζωνικές Υποδομές και Υπηρεσίες».

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω Εργαστηρίου, παρουσιάστηκαν λογισμικά εργαλεία χαρτογράφησης, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών και την εξερεύνηση νέων χαρακτηριστικών που ενισχύουν την ανάπτυξη και την αξιοποίηση ευρυζωνικών υποδομών και υπηρεσιών προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας. Στο πλαίσιο του Εργαστηρίου παρουσιάστηκαν επίσης πρακτικές εφαρμογές από την Κύπρο, την Αλβανία και την Ιορδανία.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More