Wednesday, October 16, 2024
Home » Πραγματικό “τέρας” το Xiaomi 15 Ultra – Έρχεται με telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP

Πραγματικό “τέρας” το Xiaomi 15 Ultra – Έρχεται με telephoto κάμερα περισκοπίου 200 MP

0 comments

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα “οργιάζουν”, σχετικά με το επερχόμενο Xiaomi 15 Ultra. Τα τελευταία δημοσιεύματα τώρα αναφέρουν ότι το νέο smartphone θα διαθέτει μια κάμερα τηλεφακού 200MP, αποκλειστικά για το μοντέλο Ultra, ενώ τα απλά και Pro μοντέλα θα έχουν κάμερες 50MP με 3x οπτικό ζουμ. Η κάμερα του Ultra θα έχει φακό 100mm με μεγέθυνση περίπου 4.3x και διάφραγμα f/2.6. Για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, το προηγούμενο Xiaomi 14 Ultra διέθετε τηλεφακό 50MP στα 120mm (5x) με διάφραγμα f/2.5.

Το Ultra θα έχει δύο τηλεφακούς: τον κύριο 200MP και τον 50MP 3x που θα μοιράζεται με τα άλλα δύο μοντέλα της σειράς. Όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4 (ή 8 Elite) με βελτιωμένο ISP και NPU για καλύτερη επεξεργασία εικόνας.

Η παρουσίαση του Xiaomi 15 Ultra αναμένεται να γίνει σε ξεχωριστή εκδήλωση από τα άλλα μοντέλα της σειράς, όπως συνέβη και με τη σειρά 14. Ωστόσο, αυτή τη φορά το διάστημα μεταξύ των παρουσιάσεων θα είναι μικρότερο. Τα Xiaomi 15 και 15 Pro αναμένονται αργότερα μέσα στον μήνα, ενώ το 15 Ultra πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο αντί για τον Φεβρουάριο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Το Xiaomi 15 Ultra, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, φαίνεται να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά smartphones της επόμενης χρονιάς. Αναμένεται να έχει ένα σύστημα τετραπλής κάμερας, με τον πρωταγωνιστή να είναι ένας 200MP τηλεφακός τύπου periscope, πιθανόν βασισμένος στον αισθητήρα Samsung ISOCELL HP9. Αυτός θα υποστηρίζει εξαιρετικό οπτικό ζουμ έως και 10x, καθώς και βελτιωμένες δυνατότητες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού​. Θα διαθέτει οθόνη OLED διπλού επιπέδου με ανάλυση 2K, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Υπάρχουν επίσης φήμες για την προσθήκη ενός υπερηχητικού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη​. Τέλος, η συσκευή θα διαθέτει μια μπαταρία 6200mAh, παρέχοντας μεγάλη αυτονομία.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More