Friday, September 20, 2024
Home » Ποιες συσκευές Xiaomi, Redmi και POCO φτάνουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους

Ποιες συσκευές Xiaomi, Redmi και POCO φτάνουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους

0 comments

Η Xiaomi, μία από τις σημαντικότερες κατασκευάστριες εταιρείες smartphones παγκοσμίως, ανακοίνωσε τη λήξη υποστήριξης για αρκετές συσκευές της, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων και των Redmi και POCO. Ας δούμε λοιπόν ποια μοντέλα θα πάψουν να λαμβάνουν ενημερώσεις από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Οι Xiaomi συσκευές που δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις από εδώ και στο εξής είναι οι συσκευές από τις σειρές Mi 1 έως Mi 10, Mi Note, Mi MIX και Mi A, όπως τα Mi 9 Lite, Mi 10 Pro, Mi MIX 3 και Mi A3, φτάνουν στο τέλος του κύκλου υποστήριξης. Τα ίδια ισχύουν και για τα tablets της εταιρείας όπως το Mi Pad 4. Από τη μεριά της Redmi, τέλος εποχής έχουμε για αρκετά μοντέλα όπως οι budget-friendly επιλογές Redmi 1 έως 9, καθώς και τα Note 7 και 9, μαζί με τις σειρές K20 και K30. Τέλος, η υποστήριξη για τα POCO F1, F2 Pro, και μοντέλα της σειράς X και M, όπως τα POCO X3 και M3 Pro 5G, επίσης σταματά.

Τι να κάνεις αν έχεις μια συσκευή που δεν λαμβάνει ενημερώσεις;

Αν χρησιμοποιείς μια από αυτές τις συσκευές, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να λειτουργεί άμεσα, αλλά θα είναι πιο ευάλωτη σε θέματα ασφαλείας. Αν θέλεις να παραμείνεις ασφαλής και να απολαμβάνεις νέες δυνατότητες, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς την αγορά ενός νέου smartphone, είτε της Xiaomi, είτε κάποιας άλλης εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi: Σύντομα νέο smartphone χωρίς καθόλου κουμπιά

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More