Friday, September 20, 2024
Home » Παρουσίαση του νέου Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Ενίσχυση Ικανότητας Επιχειρήσεων για Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων»

Παρουσίαση του νέου Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Ενίσχυση Ικανότητας Επιχειρήσεων για Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων»

0 comments

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Ενίσχυση Ικανότητας Επιχειρήσεων για Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων» θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10:00π.μ., στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

Στόχος του εν λόγω προγράμματος είναι η υποστήριξη επιχειρήσεων που απασχολούν 30 ή περισσότερους υπαλλήλους, για να στελεχωθούν με εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα ανάπτυξης προϊόντων, και να εμπλακούν σε δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης που αποσκοπούν στην δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η μέγιστη χρηματοδότηση ανά έργο ανέρχεται στις €30 χιλιάδες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν Μικρές, Μεσαίες ή Μεγάλες Επιχειρήσεις που εργοδοτούν τουλάχιστον τριάντα (30) υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης. Σημαντική προϋπόθεση, οι επιχειρήσεις να μην έχουν συμμετέχει προηγουμένως σε πρόγραμμα του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

Η υποβολή προτάσεων γίνεται μέσα από την πύλη IRIS του ΙδΕΚ. Το έντυπο, καθώς και η διαδικασία υποβολής, είναι απλοποιημένα καιδεν απαιτούνπληθώρα εγγράφων και χρόνο για τη συμπλήρωσή τους,διευκολύνονταςέτσι τους αιτούντες. Προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2024, ώρα 13:00.

Για εγγραφή στην παρουσίαση, κάντε κλικ εδώ.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More