Friday, September 20, 2024
Home » Οι ποιοτικές υπηρεσίες της ASBIS ΚΥΠΡΟΣ πιστοποιήθηκαν με το ISO 9001

Οι ποιοτικές υπηρεσίες της ASBIS ΚΥΠΡΟΣ πιστοποιήθηκαν με το ISO 9001

0 comments

Η ASBIS ΚΥΠΡΟΣ πιστοποιήθηκε με το ISO 9001 με έμφαση στις “πωλήσεις και διανομή ηλεκτρονικού εξοπλισμού και υλικού και λογισμικού πληροφορικής”. Αυτή η πιστοποίηση υπογραμμίζει τη διαχρονική δέσμευση της για συστήματα διαχείρισης ποιότητας και συνεχή βελτίωση.

Το ISO 9001 είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο που βοηθά τις εταιρείες να διασφαλίζουν ότι πληρούν με συνέπεια τις απαιτήσεις των πελατών και των κανονιστικών ρυθμίσεων, οδηγώντας σε βελτιωμένη αποτελεσματικότητα, ικανοποίηση πελατών, ανταγωνιστικότητα της αγοράς, διαχείριση κινδύνου και συνεχή βελτίωση.

«Προσηλωμένοι στον στόχο μας για παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι για την πιστοποίηση μας από την Κυπριακή εταιρεία πιστοποίησης. Διαθέτουμε τις απαραίτητες επιχειρησιακές διαδικασίες και πόρους για να επιτύχουμε τους ποιοτικούς μας στόχους. Αυτό προέρχεται από την δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, επιτυγχάνοντας παράλληλα καλές περιβαλλοντικές επιδόσεις με την πάροδο του χρόνου», – σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More