Tuesday, October 8, 2024
Home » Ξεκαρδιστικά memes για το Joker 2! Οι αντιδράσεις του κοινού στο sequel που “πάτωσε” στο box office

Ξεκαρδιστικά memes για το Joker 2! Οι αντιδράσεις του κοινού στο sequel που “πάτωσε” στο box office

0 comments

Η ταινία Joker 2 ή Folie à Deux, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του επιτυχημένου Joker (2019), απέτυχε θεαματικά στο box office, σημειώνοντας εισπράξεις μόλις 37,8 εκατ. δολαρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ, δηλαδή λιγότερες από τις μισές σε σχέση με την πρώτη ταινία. Η αποτυχία της είναι ακόμα μεγαλύτερη λόγω του τεράστιου κόστους παραγωγής, το οποίο εκτιμάται στα 190-200 εκατ. δολάρια, περίπου τριπλάσιο από τον προϋπολογισμό του Joker, που ήταν 65 εκατ. δολάρια.

Joker

Η πρώτη ταινία, με τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του Arthur Fleck, ήταν ένα πρωτότυπο ψυχολογικό δράμα που κατέγραψε τεράστια εμπορική και κριτική επιτυχία, με τον Phoenix να κερδίζει Όσκαρ για την ερμηνεία του. Η απόφαση να γυριστεί η συνέχεια ως μιούζικαλ, με την Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn, φάνηκε αρχικά ενδιαφέρουσα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα απογοήτευσε τόσο κριτικούς όσο και κοινό.

Joker

Η πλοκή της ταινίας, αντί να εξελίξει την ιστορία, επικεντρώνεται στο παρελθόν του Arthur Fleck, με σκηνές όπου συζητούνται τα εγκλήματά του από ψυχολόγους, δικηγόρους και μάρτυρες. Αυτή η αυτοαναφορική προσέγγιση, σε συνδυασμό με την υπερβολικά εσωστρεφή και ναρκισσιστική σκηνοθεσία του Todd Phillips, απογοήτευσε τους θεατές, που περίμεναν μια πιο δυναμική συνέχεια.

Joker

Η αποτυχία του Folie à Deux αντικατοπτρίζει ένα ευρύτερο φαινόμενο στον σύγχρονο κινηματογράφο, όπου τεράστιες παραγωγές, όπως το Fast X, το Indiana Jones and the Dial of Destiny και το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, δεν καταφέρνουν να καλύψουν τα εξωφρενικά κόστη τους και σημειώνουν μεγάλες ζημιές. Η συνεχιζόμενη αύξηση του κόστους παραγωγής στις ταινίες του Χόλυγουντ καθιστά ολοένα και πιο δύσκολη την επίτευξη κερδοφορίας, ακόμα και για ταινίες μεγάλων franchise.

Οι χρήστες του διαδικτύου αντιδρούν στο Joker 2

Το Joker: Folie à Deux, η συνέχεια της πολυβραβευμένης ταινίας Joker του 2019, συνεχίζει να εμβαθύνει στην περίπλοκη και συχνά χαοτική ψυχολογία του Arthur Fleck, που ερμηνεύεται ξανά αριστοτεχνικά από τον Joaquin Phoenix… αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Αυτή τη φορά, υπάρχει και η Lady Gaga, και είναι μιούζικαλ. Προς έκπληξη κανενός, είναι απόλυτη αποτυχία και ο κόσμος τη μισεί. Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν μισούν μια ταινία; Δημιουργούν ξεκαρδιστικά memes. Κάνε scroll προς τα κάτω για να δεις τα πιο αστεία παραδείγματα!

Joker

Joker

Joker

Joker

Joker

Joker

Joker

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More