Tuesday, September 24, 2024
Home » Ξέχνα τα σκονάκια! Αυτή είναι η υπέρτατη συσκευή αντιγραφής με ChatGPT

Ξέχνα τα σκονάκια! Αυτή είναι η υπέρτατη συσκευή αντιγραφής με ChatGPT

0 comments

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οYouTuber ChromaLock δημοσίευσε ένα video που παρουσιάζει τη “υπέρτατη συσκευή εξαπάτησης”, η οποία μοιάζει σχεδόν με μια απλή αριθμομηχανή τσέπης TI-84. Ωστόσο, υπάρχουν τροποποιήσεις στο υλικό και μια σουίτα λογισμικού ανοιχτού κώδικα, που έχει αναπτυχθεί για τη συσκευή και επιτρέπει στον χρήστη να τρέχει το ChatGPT. Πρόκειται για “μια τροποποίηση για τις αριθμομηχανές TI-84 Plus Silver Edition και TI-84 Plus C Silver Edition, που τους δίνει πρόσβαση στο διαδίκτυο και προσθέτει άλλες λειτουργίες, όπως έξοδο από τη λειτουργία δοκιμών και υποστήριξη κάμερας”.

Οι δυνατότητες αυτές περιλαμβάνουν και τη λειτουργικότητα του ChatGPT. Εκτός από τις τροποποιήσεις λογισμικού, η προσθήκη ενός μικροελεγκτή αρκετά μικρού για να χωράει στο κέλυφος του TI-84, χωρίς να αφαιρούνται τα αρχικά εξαρτήματα, ήταν απαραίτητη. Ο σωστά επιλεγμένοςWi-Fi-enabled μικροελεγκτής, σε αυτή την περίπτωση το Seeed Studio XIAO-ESP32-C3, τροποποιείται μέσα στην αριθμομηχανή με το PCB του TI-32 και εγκατεστημένο λογισμικό για να επιτρέπει την πλήρη λειτουργία. Ο ChromaLock δείχνει πώς τροποποιεί τις τάσεις και προσθέτει δικούς του αντιστάτες 1K μεταξύ του μικροελεγκτή και της θύρας σύνδεσης. Πριν τελειώσει το βίντεο, επιδεικνύει τις κρυφές τροποποιήσεις και τη λειτουργικότητά τους, που περιλαμβάνουν λειτουργία συνομιλίας, προβολέα εικόνων και παράθυρο εισόδου για το ChatGPT, όλα πλήρως λειτουργικά. Στη σελίδα του GitHub αναφέρονται επίσης μελλοντικές δυνατότητες, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, αναπαραγωγή βίντεο και πρόσβαση στο Discord.

Διαβάστε επίσης: ChatGPT: Το chatbot ξεκίνησε πρώτο συζήτηση και… φρίκαρε χρήστη!

Δείτε, στη συνέχεια, το video με τις δυνατότητες της συσκευής με ChatGPT:

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More