Wednesday, October 16, 2024
Home » Νεκρός 26χρονος influencer – Έπεσε από την ψηλότερη γέφυρα της Ισπανίας Castilla-La Mancha για να τραβήξει video

Νεκρός 26χρονος influencer – Έπεσε από την ψηλότερη γέφυρα της Ισπανίας Castilla-La Mancha για να τραβήξει video

0 comments

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ένας Βρετανός influencer έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στη γέφυρα Castilla-La Mancha, τη ψηλότερη γέφυρα της Ισπανίας, στην πόλη Talavera de la Reina, νοτιοδυτικά της Μαδρίτης. Το όνομά του δεν έχει αποκαλυφθεί, καθώς οι συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατό του βρίσκονται υπό έρευνα από το τοπικό δικαστήριο. Σύμφωνα με τις αρχές, δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την πτώση του, ενώ ανέφεραν ότι ο 26χρονος σκαρφάλωνεχωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας. Κατάφερε να ανέβει περίπου 49 μέτρα, πριν πέσει από ύψος 192 μέτρων.

Η Macarena Muñoz, εκπρόσωπος κέντρου έκτακτης ανάγκης της περιφερειακής κυβέρνησης, επιβεβαίωσε ότι ο influencer δεν ήταν μόνος του όταν συνέβη το δυστύχημα. Ήταν με έναν 24χρονο φίλο του, επίσης χωρίς ζώνη ασφαλείας, με τον οποίο τραβούσαν υλικό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο φίλος του κατάφερε να κατέβει με ασφάλεια.

Castilla-La Mancha

Παρά το γεγονός ότι τα ισπανικά μέσα ανέφεραν βροχερές συνθήκες πριν από το δυστύχημα, η Muñoz σημείωσε ότι η αναρρίχηση στη γέφυρα Castilla-La Mancha απαγορεύεται σε οποιαδήποτε περίσταση. Δήλωσε ότι έχουν επαναλάβει πολλές φορές ότι η αναρρίχηση εκεί είναι απαγορευμένη και επικίνδυνη.

Η γέφυρα Castilla-La Mancha, γνωστή και ως γέφυρα των Αποστόλων, βρίσκεται κοντά στην πόλη Toledo στην Ισπανία. Είναι μια εντυπωσιακή γέφυρα πουσυνδέει την περιοχή Castilla-La Mancha με την υπόλοιπη χώρα, διευκολύνοντας τη μεταφορά και την επικοινωνία. Η γέφυρα έχει σχεδιαστεί με μοντέρνα αρχιτεκτονική και συνδυάζει στοιχεία του παραδοσιακού και του σύγχρονου σχεδιασμού. Η περιοχή γύρω από τη γέφυρα προσφέρει όμορφες θέες και είναι δημοφιλής στους τουρίστες που επιθυμούν να εξερευνήσουν την πολιτιστική κληρονομιά της Ισπανίας, ενώ η γέφυρα ίδια χρησιμεύει ως ένα σύμβολο της προόδου και της ανάπτυξης της περιοχής.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που αφορά θανατηφόρα πτώση κατά τη δημιουργία περιεχομένου. Τον Ιούλιο του 2023, ο Γάλλος influencer Remi Lucidi έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από έναν ουρανοξύστη στο Χονγκ Κονγκ. Επίσης, νωρίτερα το 2023, μια 14χρονη TikToker, η Moe Sa Nay, έπεσε σε έναν καταρράκτη στη Νοτιοανατολική Ασία ενώ προσπαθούσε να τραβήξει μια selfie.

Διαβάστε επίσης: Mukbang: 24χρονη influencer πέθανε live μετά από 10ωρο μαραθώνιο φαγητού

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More