Thursday, September 19, 2024
Home » Νέο trend! Viral ο espresso που σερβίρεται σε πράσινη πιπεριά

Νέο trend! Viral ο espresso που σερβίρεται σε πράσινη πιπεριά

0 comments

Μια νέα τάση έχει κυριαρχήσει στις τοπικές καφετέριες της Σαγκάης, καθώς ένας πρωτότυπος καφές που σερβίρεται μέσασε πράσινη πιπεριά έχει κεντρίσει την προσοχή των καταναλωτών. Αρκετά είναι τα videos από καφετέρια που δείχνουν έναν υπάλληλο να κόβει το πάνω μέρος της πράσινης πιπεριάς και να αφαιρεί τα σπόρια. Στη συνέχεια, χύνει έναν φρεσκοφτιαγμένο espresso μέσα στην πιπεριά και προσθέτει λίγο γάλα, δημιουργώντας το “Green Pepper Latte”.

Αυτό το ιδιαίτερο ρόφημα έγινε αμέσως δημοφιλές, κατακτώντας το διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το νέο προϊόν έγινε ανάρπαστο από τους πελάτες, με ένα από τα μέλη του προσωπικού να δηλώνει ότι η πρωινή παρτίδα εξαντλήθηκε πλήρως. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για τις πωλήσεις, φαίνεται πως ο συνδυασμός καφέ και πράσινης πιπεριάς κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού.

Η καφετέρια δήλωσε πως το ρόφημα έχει μια ελαφριά γεύση από πράσινη πιπεριά, γεγονός που έχει διχάσει τους πελάτες, καθώς κάποιοι εκφράζουν την αγάπη τους για αυτόν τον ασυνήθιστο συνδυασμό, ενώ άλλοι εμφανίζονται πιο επιφυλακτικοί. Ένας χρήστης στην πλατφόρμα Douyin, την κινεζική εκδοχή του TikTok, δήλωσε ότι πήρε την πιπεριά στο σπίτι του και την τηγάνισε με κρέας, ώστε να μην πάει χαμένο το ρόφημα.

Το video της παρασκευής τουGreen Pepper Latte έχει μοιραστεί πάνω από 700.000 φορές, αποδεικνύοντας την περιέργεια και τον ενθουσιασμό γύρω από αυτή τη νέα τάση. Ωστόσο, οι αντιδράσεις των χρηστών ποικίλλουν, με ορισμένους να αναρωτιούνται αν υπάρχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το προϊόν, ενώ άλλοι τονίζουν ότι το να αγοράσεις πιπεριές από την αγορά θα ήταν εξίσου απλό.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More