Sunday, October 6, 2024
Home » Νέο trailer για τη συναρπαστική περιπέτεια Paddington in Peru

Νέο trailer για τη συναρπαστική περιπέτεια Paddington in Peru

0 comments

Το Studio Canal κυκλοφόρησε ένα νέο πλήρες trailer για την τρίτη ταινία “Paddington” με τίτλο “Paddington in Peru“.

Υιοθετώντας έναν πιο περιπετειώδη τόνο από τα προηγούμενα teasers, η ιστορία φέρνει την αρκούδα που αγαπά τη μαρμελάδα στο Περού, καθώς επιστρέφει για να επισκεφτεί την αγαπημένη τουθεία Lucy, η οποία τώρα κατοικεί στο Σπίτι για Συνταξιούχους Αρκούδες. Με την οικογένεια Μπράουν στο πλευρό της, μια συναρπαστική περιπέτεια ακολουθεί όταν ένα μυστήριο τους βυθίζει σε ένα απροσδόκητο ταξίδι μέσα από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και στις βουνοκορφές της χώρας.

Ο Ben Whishaw επιστρέφει ως η φωνή του Paddington μαζί με τους Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris, Samuel Joslin και Carlo Tous. Η Έμιλι Μόρτιμερ αναλαμβάνει το ρόλο της κυρίας Μπράουν. Οι Jim Broadbent,Olivia Colman και Antonio Banderas πρωταγωνιστούν επίσης, ενώ η Imelda Staunton θα δανείσει τη φωνή της στη θεία Lucy. Ο Dougal Wilson αντικαθιστά τον Paul King ως σκηνοθέτης του έργου που γυρίστηκε στο Λονδίνο, το Περού και την Κολομβία.

Το “Paddington in Peru” θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2025.

Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More