Friday, September 27, 2024
Home » Νέο Quest headset και φουτουριστικά AR glasses ανακοίνωσε η Meta

Νέο Quest headset και φουτουριστικά AR glasses ανακοίνωσε η Meta

0 comments

Σε αρκετές ανακοινώσεις προχώρησε η Meta, στο πλαίσιο του Meta Connect 2024, παρουσιάζοντας νέα εργαλεία και συσκευές. Παρόλα αυτά, έλειπε ένα κεντρικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας που να κάνει… αίσθηση, με αφορμή την επερχόμενη εορταστική περίοδο.

Πιο αναλυτικά, παρουσιάστηκαν τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας Orion, τα οποία έχουν μικρούς προβολείς που εμφανίζουν ολογράμματα στους φακούς και παρακολουθούν φωνή, ματιά και κινήσεις χεριών. Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένονται σύντομα.

Meta Quest

Επίσης, ανακοινώθηκε το Meta Quest 3S, ένα οικονομικό VR headset με χαμηλότερη ανάλυση και λιγότερη αποθηκευτική χωρητικότητα, αλλά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από το Quest 3. Διατίθεται για προπαραγγελία και θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Παράλληλα, η εταιρεία του Mark Zuckerberg έκανε γνωστό ότι θα διακόψει την κυκλοφορία των Quest 2 και Quest Pro μέχρι το τέλος του έτους.

Meta Quest

ΤαRay-Ban γυαλιά της εταιρείας αναβαθμίζονται με νέα AI χαρακτηριστικά, όπως η ρύθμιση υπενθυμίσεων και η βελτιωμένη μετάφραση σε πραγματικό χρόνο. Η Meta AI αποκτά νέες δυνατότητες φωνητικής συνομιλίας και επεξεργασίας φωτογραφιών μέσω κειμενικών εντολών στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Τέλος, το νέο μοντέλο Llama 3.2 της Meta διαθέτει ικανότητες όρασης, ανταγωνιζόμενο παρόμοιες λειτουργίες σε άλλες πλατφόρμες AI.

Διαβάστε επίσης: YouTube Premium: “Εξωπραγματικές” αυξήσεις έρχονται στην Ευρώπη

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More