Thursday, September 19, 2024
Home » Νέο Logitech G915 X – Το πιο προηγμένο gaming πληκτρολόγιο που έχει κατασκευαστεί

Νέο Logitech G915 X – Το πιο προηγμένο gaming πληκτρολόγιο που έχει κατασκευαστεί

0 comments

Η Logitech G, μέλος της Logitech και κορυφαία καινοτόμος στον χώρο της τεχνολογίας και του gaming εξοπλισμού, παρουσίασε σήμερα στο Logi Play το νέο πληκτρολόγιο gaming Logitech G915 X. Με μόλις 23mm ύψος, αποτελεί ένα από τα πιο λεπτά ασύρματα πληκτρολόγια gaming χαμηλού προφίλ της εταιρείας. Το G915 X συνδυάζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία gaming με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και εξαιρετικό σχεδιασμό, προσφέροντας μια premium εμπειρία gaming σε ένα κομψό και μοντέρνο πληκτρολόγιο, ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς gamers.

“Όταν το πληκτρολόγιο G915 LIGHTSPEED κυκλοφόρησε το 2019, ήταν ένα επαναστατικό και βραβευμένο πληκτρολόγιο gaming που παρουσίασε σε πολλούς παίκτες τα πλεονεκτήματα του low-profile gaming. Από τότε, ακούσαμε προσεκτικά τους χρήστες G915 για τις βελτιώσεις που θα ήθελαν να δουν στην επόμενη γενιά, και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε το G915 X, με τα χαρακτηριστικά που αγαπούν οι παίκτες και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν περισσότερο”, δήλωσε ο Arnaud Perret-Gentil, επικεφαλής PC Gaming, Logitech G.

Το G915 X διαθέτει πλήρως ανασχεδιασμένους γαλβανικους διακόπτες. Οι αρχικοί διακόπτες σε σχήμα αγκίστρου έχουν αντικατασταθεί με νέο σύστημα σε σχήμα σταυρού, προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα στα πλήκτρα για μια πιο αθόρυβη και βελτιωμένη εμπειρία πληκτρολόγησης, ενώ διευκολύνει την αντικατάσταση ή προσαρμογή των keycaps.

Επιπλέον, το σημείο ενεργοποίησης των διακοπτών έχει μειωθεί από 1,5mm σε 1,3mm, προσφέροντας ταχύτερη απόκριση. Τα keycaps έχουν αναβαθμιστεί αντικαθιστώντας τα ABS, κάτι που εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά και μειώνει την εμφάνιση λεκέδων από λάδι των δακτύλων.

Η κατασκευαστική ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο για μια ανώτερη εμπειρία πληκτρολόγησης. Η αύξηση του πάχους της ανώτερης πλάκας αλουμινίου από τα 1,2 στα 1,5 χιλιοστά ενισχύει αισθητά τη δομική ακεραιότητα του προϊόντος, προσφέροντας μια ακόμη πιο σταθερή και αξιόπιστη βάση για το πληκτρολόγιό σας. Απολαμβάνετε έτσι μια αναβαθμισμένη εμπειρία πληκτρολόγησης που θα εκτιμήσετε από την πρώτη στιγμή.

Το G915 X LIGHTSPEED διατηρεί την ευελιξία της τριπλής συνδεσιμότητας του προκατόχου του, προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη ασύρματη σύνδεση LIGHTSPEED, Bluetooth® και ενσύρματη σύνδεση μέσω USB.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει βελτιωθεί κατά 20% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, χωρίς να επηρεαστεί η απόδοση. Η πλήρης έκδοση του G915 X LIGHTSPEED προσφέρει έως 800 ώρες λειτουργίας με απενεργοποιημένο τον οπίσθιο φωτισμό και έως 36 ώρες με μέγιστη φωτεινότητα RGB.

Με το KEYCONTROL, οποιοδήποτε πλήκτρο μπορεί να γίνει μια ισχυρή μακροεντολή που συνδυάζει πολλές εντολές σε ένα μόνο πάτημα πλήκτρου. Μετατρέψτε το αριθμητικό πληκτρολόγιο σε ένα πλήρες κέντρο εντολών ή συνδυάστε το με το πλήκτρο G shift στο ποντίκι σας για έξτρα άνεση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς G915 X περιλαμβάνουν:

  • Τριπλή συνδεσιμότητα. Επιλέξτε από την κορυφαία ασύρματη τεχνολογία 2.4 GHz LIGHTSPEED, Bluetooth® και ενσύρματα δεδομένα.
  • LIGHTSYNC RGB με πρόσβαση σε ~16.8 εκατομμύρια χρώματα για προσαρμογή και ενοποίηση όλου του εξοπλισμού Logitech G σας μέσω G HUB.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η σειρά G915 X περιλαμβάνει:

  • G915 X LIGHTSPEED US MSRP 259€.
  • G915 X LIGHTSPEED TKL US MSRP 235€.
  • G915 X Wired Gaming Keyboard US MSRP 209€.

Όλες οι ασύρματες επιλογές διατίθενται σε μαύρο και άσπρο, ενώ η ενσύρματη σε μαύρο. Όλα τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο LogitechG.com και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More