Friday, September 20, 2024
Home » Νέο deal Netflix – AMC: Ποιές σειρές έρχονται στην υπηρεσία streaming

Νέο deal Netflix – AMC: Ποιές σειρές έρχονται στην υπηρεσία streaming

0 comments

AMC και Netflix προχώρησαν σε νέα συμφωνία, προκειμένου να φέρουν αρκετές σειρές από το γνωστό δίκτυο καλωδικής στην πλατφόρμα streaming το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με το Variety, η συμφωνία περιλαμβάνει τις σεζόν 1-8 του “Fear the Walking Dead”, την σεζόν 1 του “The Walking Dead: Daryl Dixon”, τις σεζόν 1-4 του “Preacher”, τις σεζόν 1-3 του “A Discovery of Witches”, τις σεζόν 1-3 του “Into the Badlands”, τις σεζόν 1-2 του “Kevin can F*** Himself”, τις σεζόν 1-2 του “Dark Winds”, τις σεζόν 1-2 του “Gangs of London”, την σεζόν 1 του “Anne Rice’s Interview With the Vampire”, την σεζόν 1 του “Anne Rice’s Mayfair Witches”, την σεζόν 1 του “Monsieur Spade”, την σεζόν 1 του “That Dirty Black Bag” και την σεζόν 1 του “The Terror”.

Όλες αυτές οι σειρές θα είναι διαθέσιμες στο Netflix από τις 19 Αυγούστου και θα είναι προσβάσιμες για ένα έτος. Οι πρώτες σεζόν του “The Walking Dead: Dead City” και του “The Walking Dead: The Ones Who Live” θα προστεθούν στο Netflix στις 13 Ιανουαρίου.

Οι θεατές με περιορισμένο προϋπολογισμό μπορεί επίσης να εκτιμήσουν το γεγονός ότι αυτές οι σειρές του AMC θα είναι διαθέσιμες χωρίς διαφημίσεις, ακόμη και για τους χρήστες του Netflix με το πρόγραμμα που περιλαμβάνει διαφημίσεις. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις έντεκα σεζόν του “The Walking Dead” που είναι ήδη στην πλατφόρμα streaming.

“Πιστεύουμε ότι αυτή η σημαντική επέκταση της σχέσης μας με το Netflix θα αυξήσει την τηλεθέαση και την αφοσίωση στο Netflix, ενώ θα ενισχύσει επίσης την ενημέρωση και το ενδιαφέρον για το βραβευμένο περιεχόμενό μας στις πλατφόρμες με το εμπορικό σήμα AMC και στις πλατφόρμες των συνεργατών μας σε ολόκληρο το οικοσύστημα διανομής μας.”

Η εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης προχώρησε σε μια παρόμοια, ακόμα πιο βραχυπρόθεσμη συμφωνία για να προβάλει το “Fear the Walking Dead” στο κοινό του Max το 2023. Η ίδια η υπηρεσία streaming της εταιρείας, AMC+, είχε 11,5 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι τον Μάιο του 2024.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More