Friday, October 11, 2024
Home » Νέο «πάντρεμα» στο streaming – Ενώνουν δυνάμεις Apple και Amazon

Νέο «πάντρεμα» στο streaming – Ενώνουν δυνάμεις Apple και Amazon

0 comments

Ο ανταγωνισμός στο streaming έχει κορυφωθεί, καθώς πλέον υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες που… διεκδικούν τη συνδρομή των καταναλωτών. Το Netflix βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μετά την «πάταξη» του διαμοιρασμού και απομένει να δούμε πως θα κινηθούν οι λοιποί «παίκτες».

Στο πλαίσιο αυτό, ηApple και ηAmazon ανακοίνωσαν μια συνεργασία για ατελείωτο streaming που επιτρέπει στους συνδρομητές του Prime Video να απολαμβάνουν περιεχόμενο τουApple TV+. Αργότερα αυτόν τον μήνα, οι χρήστες του Prime Video που πληρώνουν συνδρομή θα μπορούν να αγοράσουν μια πρόσθετη υπηρεσία για $9.99 το μήνα για να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της Apple, συμπεριλαμβανομένων των σειρώνSeverance, Slow Horses και The Morning Show. Μόλις η υπηρεσία γίνει διαθέσιμη αργότερα αυτόν τον μήνα, τα μέλη του Prime θα μπορούν να εγγραφούν στο Apple TV+ χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν επιπλέον εφαρμογές πέρα από την Prime Video. Η επιπλέον συνδρομή είναι μηνιαία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

streaming

Ο Mike Hopkins, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Prime Video και των Amazon MGM Studios, δήλωσε ότι η συνεργασία θα προσφέρει στους θεατές «μια απίστευτη ποικιλία επιλογών θέασης». Σε επίσημο δελτίο τύπου επισημάνθηκε ότι οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και οι σειρές της Apple έχουν κερδίσει 516 βραβεία και έχουν λάβει 2.308 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης της πολυβραβευμένης κωμωδίας Ted Lasso. Η συνδρομή δεν περιορίζεται στους κατόχους ή χρήστες συσκευών Apple. Όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή είναι διαθέσιμο το Prime Video. Παρόλο που αναφέρθηκε ότι «θα ακολουθήσουν επιπλέον περιοχές», δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για αυτό.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More