Wednesday, September 25, 2024
Home » Νέα OLED gaming οθόνη INZONE M10S από τη Sony σε συνεργασία με τη Fnatic

Νέα OLED gaming οθόνη INZONE M10S από τη Sony σε συνεργασία με τη Fnatic

0 comments

Η Sony προσέθεσε σήμερα στη σειρά INZONE gaming προϊόντων της την INZONE M10S – μία 27 ιντσών OLED gaming οθόνη που αλλάζει τα δεδομένα, προσφέροντας εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 480Hz, χρόνο απόκρισης 0,03ms και ανάλυση QHD. Αναπτυγμένη σε συνεργασία με την κορυφαία esports ομάδαFnatic, η INZONE M10S είναι σχεδιασμένη για χρήση σε τουρνουά, διαθέτοντας τη λειτουργία παιχνιδιού 24,5 ιντσών και νέες FPS Pro λειτουργίες.

Η Sony παρουσιάζει, επίσης, την INZONE M9 II – μια αναβαθμισμένη έκδοση της 4K HDR gaming οθόνης της, με προσθήκη τεχνολογίας backlight scanning για βελτιωμένη ευκρίνεια κίνησης.

INZONE M10S – Ασύλληπτη ευκρίνεια στις κινήσεις και άμεση απόκριση

Με ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης έως 480Hz και χρόνο απόκρισης 0.03ms εξαλείφει τη θολούρα στην κίνηση και επιτυγχάνει τη μέγιστη ευκρίνεια στις κινήσεις σε ανάλυση QHD 1440p, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τους εχθρούς γρήγορα και με ακρίβεια.
Τα μοναδικά αυτό-φωτιζόμενα pixel των OLED ανταποκρίνονται ταχύτερα από τα panel των LCD, προσφέροντας 0,03ms απόκριση χωρίς θολούρα, κάτι που οι οθόνες LCD δεν μπορούν να προσφέρουν. Επιπλέον, η ανάλυση QHD είναι περίπου 1,8 φορές υψηλότερη από τη FHD, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε μάχες σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Έτοιμη για χρήση σε τουρνουά

Ανεπτυγμένη σε συνεργασία με επαγγελματίες παίκτες της Fnatic, η INZONE M10S συνδυάζει την εμπειρία της Sony στη δημιουργία premium οθονών με την εξειδίκευση και τη γνώση των επαγγελματιών gamer. Η INZONE M10S έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ποιότητα εικόνας, εργονομία και λειτουργίες που ενισχύουν την απόδοση, ώστε να δημιουργηθεί η απόλυτη οθόνη για τουρνουά.

sony fnatic

Η INZONE M10S διαθέτει λειτουργία 24,5 ιντσών, προβάλλοντας παιχνίδια σε αναλογία 1:1 με ανάλυση 1332p και ρυθμό ανανέωσης έως 480Hz. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν χαμηλότερες αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένης της 1080p, ιδανικές για esports και παίκτες που είναι εξοικειωμένοι με οθόνες 24,5 ιντσών 1080p. Η θέση της οθόνης μπορεί να είναι κεντραρισμένη ή ευθυγραμμισμένη στο κάτω μέρος, με ένα μαύρο περίγραμμα που ενισχύει τη συγκέντρωση. Επιπλέον, υπάρχουν δύο νέες μοναδικές λειτουργίες εικόνας που στοχεύουν στο FPS gameplay, που βοηθούν στην ταχύτερη αναγνώριση αντιπάλων με πιο ευκρινή εικόνα και υψηλότερη ευκρίνεια στις κινήσεις. Η λειτουργία FPS Pro+ έχει ρυθμιστεί λεπτομερώς σε συνεργασία με την ομάδα VALORANT της Fnatic και μεγιστοποιεί την απόδοση στη μάχη, βελτιστοποιώντας περαιτέρω την ευκρίνεια της εικόνας, αξιοποιώντας τους χαμηλούς χρόνους απόκρισης και την ασύγκριτη αντίθεση που προσφέρουν οι OLED. Η λειτουργία FPS Pro προσομοιώνει τα χαρακτηριστικά εικόνας των LCD οθονών με TN panel, που συνήθως χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικά τουρνουά

Βελτιστοποιημένη σχεδίαση για gaming

Αναπτυγμένη σε συνεργασία με τη Fnatic, η συμπαγής βάση της οθόνης με διάμετρο 159mm και λεπτή επίπεδη βάση 4mm εξασφαλίζει άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ μεγιστοποιεί τον διαθέσιμο χώρο στο γραφείο για διάφορες διατάξεις πληκτρολογίου και ποντικιού. Η INZONE M10S επιτρέπει στους παίκτες να τοποθετούν με κλίση ένα πληκτρολόγιο και ένα μεγάλο mouse pad δίπλα ή κάτω από την οθόνη.

sony

Ποιότητα Εικόνας

Με την INZONE M10S, τα χρώματα στον κόσμο των παιχνιδιών είναι ζωντανά και τα μαύρα είναι απεριόριστα, χάρη στην ευρεία χρωματική γκάμα DCI-P3 98,5% και την ομαλή διαβάθμιση 10-bit. Επιπλέον, με μέγιστη φωτεινότητα 1300 nits, χάρη στην τεχνολογία Micro Lens Array+, καθώς και το DisplayHDR True Black 400, κάθε σκηνή αποκτά ζωή.

Αναπτυγμένη σε συνεργασία με τη Fnatic

Η συνεργασία της Sony με τη Fnatic συνεχίζει να εξελίσσεται από το 2023, με αποτέλεσμα την INZONE M10S, μια gaming οθόνη σχεδιασμένη για επαγγελματίες παίκτες και μελλοντικούς επαγγελματίες. Η διαδικασία ανάπτυξης περιλάμβανε τη σύλληψη ιδεών, αλλά και δοκιμές παιχνιδιού σε διάφορες τοποθεσίες.

«Η δυνατότητα να συνεργαστώ με τη Sony από την αρχή είναι πολύ σημαντική. Ανυπομονώ να παίξω με αυτήν», δήλωσε ο Jake ‘Boaster’ Howlett από την ομάδα VALORANT της Fnatic. «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του FPS Pro+, καθώς μου επιτρέπει να βλέπω τους χαρακτήρες πιο καθαρά απ’ ό,τι θα μπορούσα να κάνω μόνος μου».

Ο Timofey ‘Chronicle’ Khromov, επίσης από την ομάδα VALORANT της Fnatic, σχολίασε: «Δουλεύω στην ανάπτυξη της INZONE M10S και είμαι ευτυχής που έχω συμβάλλει στη βελτίωση των προϊόντων. Μια OLED οθόνη είναι η καλύτερη λύση για μένα, με μηδενικό χρόνο απόκρισης και ένα πολύ καλό χρωματικό εύρος, δεν μου αφήνει καμία δικαιολογία για κακή απόδοση! Αυτή είναι η απόλυτη επιλογή για τις gaming οθόνες».

Κύρια χαρακτηριστικά INZONE M10S:

  • OLED οθόνη 27 ιντσών QHD 1440p
  • Ρυθμός ανανέωσης 480 Hz
  • Χρόνος απόκρισης 0,03 ms
  • DisplayHDR True Black 400
  • Προσαρμοσμένη ψύκτρα
  • Ρυθμιζόμενη βάση με επιλογές ύψους, κλίσης και περιστροφής
  • DisplayPort 2.1 και HDMI 2.1
  • Συμβατή με NVIDIA® G-SYNC®

sony

INZONE M9 II

Η Sony ανακοίνωσε επίσης μια αναβαθμισμένη 4K gaming οθόνη, την INZONE M9 II. Με την εισαγωγή της τεχνολογίας backlight scanning που βελτιώνει την ευκρίνεια στην κίνηση, η INZONE M9 II προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού με μια οθόνη 4K υψηλής αντίθεσης που ενσωματώνει την τεχνολογία Full array local diming από τη διάσημη σειρά τηλεοράσεων BRAVIA της Sony. Τα βασικά χαρακτηριστικά της INZONE M9 II περιλαμβάνουν:

  • IPS οθόνη 27 ιντσών 4K UHD
  • Ρυθμός ανανέωσης 160Hz
  • Full array local diming
  • Τεχνολογία backlight scanning
  • Κορυφαία φωτεινότητα 750 nits
  • DisplayHDR 600
  • Ευρεία χρωματική γκάμα DCI-P3 95%
  • Χρόνος απόκρισης 1ms
  • Ρυθμιζόμενη βάση με επιλογές ύψους, κλίσης και περιστροφής
  • DisplayPort 2.1 (συμπεριλαμβάνεται καλώδιο 1.4) και HDMI 2.1
  • Ιδανική για PlayStation®5
  • Συμβατή με NVIDIA® G-SYNC®

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Η Sony είναι αφοσιωμένη στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των προϊόντων και των πρακτικών της. Οι gaming οθόνες INZONE M10S και INZONE M9 II έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να είναι ανθεκτικές, αλλά και με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Το INZONE M10S δεν χρησιμοποιεί αφρώδη υλικά και διαθέτει επίσης λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Διαθεσιμότητα

  • Η gaming οθόνη INZONE M10S θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο.
  • Η gaming οθόνη INZONE M9 II θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More