Tuesday, September 17, 2024
Home » Νέα Android features ανακοίνωσε η Google

Νέα Android features ανακοίνωσε η Google

0 comments

ΗGoogle φέρνει τέσσερα νέα χαρακτηριστικά για το Android, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στις συσκευές Pixel. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε και ένα bonus χαρακτηριστικό για το Wear OS.

Αρχικά, το TalkBack, ο reader οθόνης του Android, θα χρησιμοποιεί τα μοντέλα Gemini «σε υποστηριζόμενες συσκευές» για να παρέχει λεπτομερείς ηχητικές περιγραφές εικόνων, είτε αυτές προέρχονται από τη συλλογή φωτογραφιών, είτε από μηνύματα κειμένου ή από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεύτερον, η Google επισημοποίησε ένα χαρακτηριστικό στο Circle to Search, για το οποίο έχουμε μιλήσει αναλυτικά στο παρελθόν: την ικανότητα αναγνώρισης του τραγουδιού που παίζει κοντά σας ή στη συσκευή σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε πλέον να ακούσετε σελίδες στον Chrome, ανεξαρτήτως περιεχομένου και να επιλέξετε την ταχύτητα ακρόασης, όπως στα podcast, καθώς και τον τύπο φωνής και τη γλώσσα.

Το σύστημαAndroid Earthquake Alerts επεκτείνεται σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και έξι ακόμα περιοχές, χρησιμοποιώντας ανίχνευση σεισμών για να παρέχει προειδοποιήσεις πριν ξεκινήσει η δόνηση. Μετά το τέλος του σεισμού, θα λαμβάνετε και συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετεoffline χάρτες στο Google Maps στο Wear OS. Το ρολόι σας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους χάρτες που κατεβάσατε στο τηλέφωνό σας. Δύο νέες συντομεύσεις σας επιτρέπουν να αναζητήσετε προορισμούς με τη φωνή σας όταν είστε συνδεδεμένοι ή να δείτε την τοποθεσία σας στον χάρτη με ένα πάτημα στην οθόνη του ρολογιού σας.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More