Friday, September 27, 2024
Home » Νέα οθόνη Philips 27B2U6903: Aνάλυση 4K, Thunderbolt 4, Power Sensor 2 και πολλά άλλα!

Νέα οθόνη Philips 27B2U6903: Aνάλυση 4K, Thunderbolt 4, Power Sensor 2 και πολλά άλλα!

0 comments

Η νέα Philips 27B2U6903 έρχεται με λαμπρά χρώματα, προηγμένη συνδεσιμότητα και μια σειρά χαρακτηριστικών που αναβαθμίζουν το χώρο εργασίας σας.

Το λανσάρισμα της Philips 27B2U6903, ως τελευταία προσθήκη της επαγγελματικής σειράς οθονών Philips, φέρνει τεχνολογία αιχμής με χαρακτηριστικά όπως η ανάλυση UHD 4K και η θύρα Thunderbolt 4, με στόχο να κάνουν τις καθημερινές σας εργασίες πιο ομαλές και ποιοτικές.

Μαγευτική ποιότητα εικόνας

Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν την οπτική τους εμπειρία, αυτή η οθόνη είναι η ιδανική επιλογή. Η οθόνη LEDIPS δεν είναι μόνο εξοπλισμένη με ισχυρή ανάλυση 3840 x 2160 (4KUHD), αλλά διαθέτει επίσης χρωματική γκάμα 1.074 που, όταν συνδυαστεί, θα κάνει τα χρώματα να ζωντανέψουν στην οθόνη. Όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους με το πλαίσιο των 27 ιντσών της, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά παρέχουν μια όμορφη, αλλά και υψηλής αντίθεσης εμπειρία εικόνας σε ένα πλαίσιο.

Συνδεσιμότητα τελευταίας τεχνολογίας

Ακόμη ένα κορυφαίο χαρακτηριστικό της Philips 27B2U6903 είναι η συνδεσιμότητα με Thunderbolt 4. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι μόνο ισχυρό από μόνο του, αλλά είναι ιδανικό για επιχειρήσεις. Με μια μόνο μόνο σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια εγκατάσταση διπλής οθόνης μέσω αλυσιδωτής σύνδεσης (daisy-chaining), να μεταφέρουν δεδομένα σε εξωτερικές συσκευές με ασύγκριτες ταχύτητες και να φορτίζουν τις συνδεδεμένες συσκευές με ισχύ έως και 100 W. Η οθόνη διαθέτει επίσης σύνδεση Ethernet μέσω RJ45, προσφέροντας στους χρήστες σταθερή και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Παρουσιάζουμε το νέο και βελτιωμένο PowerSensor 2

Μία από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο προφίλ χαρακτηριστικών της Philips 27B2U6903 είναι ο αισθητήρας Power Sensor 2. Σε σύγκριση με τον αρχικό αισθητήρα Power Sensor, ο αισθητήρας Power Sensor 2 ενισχύει περαιτέρω τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας, αναστέλλοντας αυτόματα την λειτουργία της οθόνης και του συνδεδεμένου υπολογιστή όταν χρήστης απομακρύνεται και ενεργοποιώντας και τις δύο συσκευές ξανά όταν ο χρήστης εντοπιστεί ξανά. Κλειδώνοντας τον συνδεδεμένο υπολογιστή στην αναστολή λειτουργίας (sleepmode), το ανανεωμένο Power Sensor2 προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στο χρήστη κατά την απουσία του. Υπάρχουν μόνο δύο προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας του Power Sensor 2: Τα Windows 11 πρέπει να είναι εγκατεστημένα και οι ρυθμίσεις OSD της οθόνης πρέπει να είναι ενεργοποιημένες στη θέση «Χρήστης».

Πρόσθετα χαρακτηριστικά για τη Philips 27B2U6903

Η Philips 27B2U6903 είναι γεμάτη από άλλα χαρακτηριστικά που την καθιστούν εξαιρετική επιλογή. Εκτός από τις εντυπωσιακές οπτικές δυνατότητες και την προηγμένη συνδεσιμότητά της, αυτή η επαγγελματική οθόνη περιλαμβάνει και λειτουργίες που διευκολύνουν καθημερινά την εργασία σας. Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα είναι η λειτουργία Smart KVM: όπου οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσονται αποτελεσματικά μεταξύ των πηγών μέσω του πλήκτρου άμεσης πρόσβασης της οθόνης ή πατώντας τρεις φορές το πλήκτρο πληκτρολογίου «ctrl».

Επίσης, προκειμένου να μειωθεί η ένταση λόγω των πολλών ωρών μπροστά στον υπολογιστή, η βάση της Philips 27B2U6903 είναι ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος- αυτό επιτρέπει την κλίση, την περιστροφή και την προσαρμογή της γωνίας, ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές και πιο άνετες ρυθμίσεις σας.

Τιμή και διαθεσιμότητα για τη Philips 27B2U6903

Συνδυάζοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε μία οθόνη, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί η Philips 27B2U6903 μπορεί να αποτελέσει την ιδανική και αποτελεσματική λύση για το χώρο εργασίας σας.

Αυτή η οθόνη θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Σεπτέμβρη σε προτεινόμενη τιμή λιανικής των 549,00 €.

Διαβάστε επίσης: Chroming: Τι πρέπει να ξέρεις για το επικίνδυνο TikTok trend που “παίζει” με τη ζωή των παιδιών σου

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise