Friday, September 20, 2024
Home » Νέα, αποκαλυπτική ματιά στο “Agatha All Along” – Δείτε το trailer

Νέα, αποκαλυπτική ματιά στο “Agatha All Along” – Δείτε το trailer

0 comments

Η σειρά “Agatha All Along” αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της με δύο επεισόδια στο Disney+ στις 18 Σεπτεμβρίου, και θα ακολουθεί την Agatha Harkness, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Kathryn Hahn στο WandaVision. Μεταξύ των γνωστών ονομάτων του καστ όπως η Aubrey Plaza, η Patti LuPone και η Debra Jo Rupp, ξεχωρίζει ο ρόλος του Joe Locke ως “Teen”, ενός μυστηριώδους εφήβου που έχει προβληματίσει τους φαν του Marvel. Στο πρόσφατο teaser, ο “Teen” αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πολλά για την Agatha και ότι τη βοήθησε να απελευθερωθεί από ένα ξόρκι. Σε μια σκηνή, η Agatha τον ρωτάει ποιος είναι, και εκείνος προσπαθεί να απαντήσει, αλλά ένα ξόρκι κλείνει το στόμα του πριν αποκαλύψει το όνομά του, που οι φαν υποθέτουν ότι ξεκινά με “B”—πιθανώς “Billy Kaplan”, γνωστός και ως Wiccan, ένας από τους Young Avengers και μετενσάρκωση του Billy Maximoff, γιου της Wanda και του Vision.

Η σειρά εξερευνά την ιστορία της Agatha που, χωρίς τις δυνάμεις της, αποφασίζει να περπατήσει στον “Witches’ Road” με τον Teen, έναν μαγικό δρόμο γεμάτο δοκιμασίες που, αν επιβιώσεις, προσφέρει ό,τι επιθυμείς περισσότερο. Στο ταξίδι τους, οι δυο τους σχηματίζουν μια απελπισμένη σύναξη μαγισσών και αντιμετωπίζουν μια σειρά από προκλήσεις. Το trailer υπόσχεται θέματα όπως δύναμη, προδοσία και εκδίκηση, αλλά και χιούμορ και μουσικά νούμερα.

Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

Η επίσημη σύνοψη της σειράς από τοDisney+ αναφέρει ότι η Agatha βρίσκεται αδύναμη μετά από τη βοήθεια ενός ύποπτου νεαρού με γοτθική εμφάνιση, που την απελευθερώνει από ένα παραμορφωμένο ξόρκι. Όταν εκείνος την παρακαλεί να τον πάρει μαζί της στον Witches’ Road, η Agatha βλέπει μια ευκαιρία να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Το καστ της σειράς περιλαμβάνει επίσης τους Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone και Aubrey Plaza.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More