Tuesday, September 17, 2024
Home » Μνημόνιο Συνεργασίας Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης και European Institute of Management & Finance

Μνημόνιο Συνεργασίας Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης και European Institute of Management & Finance

0 comments

Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU), προχώρησαν πρόσφατα ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) και το European Institute of Management & Finance (EIMF). Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δυο οργανισμών υπέγραψαν η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS), Αθηνά Παναγιώτου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του European Institute of Management & Finance (EIMF), Μάριος Σιαθάς.

Με το εν λόγω Μνημόνιο οι δύο οργανισμοί στοχεύουν σε συνέργειες εντός του πλαισίου που παρέχεται από τους αντίστοιχους τομείς αρμοδιότητάς τους. Τομείς κοινού ενδιαφέροντος και δραστηριοποίησης που εντοπίστηκαν είναι π.χ. θέματα Corporate Governance, Sustainable Finance, Financial Management και Compliance Management, κατάρτισης και έρευνας σε κοινά έργα ως επίσης και η ανταλλαγή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, με στόχο την προώθηση της ανταλλαγής γνώσεων.

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων των δύο πλευρών, αντηλλάγησαν απόψεις και συμφωνήθηκε να εφαρμοσθεί πλάνο δράσεων που θα πηγάζει από το εν λόγω Μνημόνιο. Τις δράσεις θα διαχειριστούν από κοινού, άμεσα ενδιαφερόμενα Στελέχη και η πρόοδος θα καταγράφεται κι ανασκοπείται όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More