Wednesday, October 2, 2024
Home » Με ριζικές αλλαγές το Lords of the Fallen 2 – Πότε θα κυκλοφορήσει

Με ριζικές αλλαγές το Lords of the Fallen 2 – Πότε θα κυκλοφορήσει

0 comments

Το Lords of the Fallen του 2023 είναι ένα reboot του ομώνυμου παιχνιδιού του 2014, που αναπτύχθηκε από το στούντιο Hexworks και κυκλοφόρησε από την CI Games. Το παιχνίδι ανήκει στο είδος των action-RPG και είναι έντονα εμπνευσμένο από τη σειρά Souls της FromSoftware, τοποθετώντας στο επίκεντρο τη δύσκολη μάχη, την εξερεύνηση και το απαιτητικό gameplay.

Όσοι αποφάσισαν να εμβαθύνουν στον κόσμο του Lords of the Fallen, ανυπομονούν εδώ και καιρό να ακούσουν μια είδηση για ένα νέο game. Τα τελευταία νέα είναι ευχάριστα, καθώς το sequel Lords of the Fallen 2 αναμένεται να φτάσειτο 2026. Η ομάδα της Hexworks στοχεύει να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που θα ενσωματώνει περισσότερα εμπορικά στοιχεία, ιδιαίτερα στο visual design, για να προσελκύσει ευρύτερο κοινό.

Lords of the Fallen

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά από τη CI Games, το Lords of the Fallen 2 αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5, με την επίσημη αποκάλυψη να προγραμματίζεται για το 2025 και θα συνοδευτεί από μια ισχυρή εκστρατεία marketing. Ωστόσο, αυτά τα χρονοδιαγράμματα είναι εσωτερικοί στόχοι και μπορεί να αλλάξουν καθώς προχωρά η ανάπτυξη. Ένας από τους βασικούς στόχους που αναφέρθηκε στην αναφορά είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας του παιχνιδιού, προκειμένου να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό. Η Hexworks σκοπεύει να το πετύχει αυτό με την εισαγωγή επιπλέον game modes και την εφαρμογή βελτιώσεων στο gameplay. Μια από τις σημαντικές λειτουργίες που θα περιλαμβάνει είναι η πλήρης «κοινή πρόοδος» όταν παίζετε σε co-op, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και βασική single-player καμπάνια. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που αποκαλύφθηκε είναι μια αποκλειστική συμφωνία με το Epic Games Store. Το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για PC μέσω του Epic Store.

Σημειώνεται ότι κύρια πρόκληση του reboot ήταν η υπερβολική του πολυπλοκότητα, λόγω της ύπαρξης δύο ξεχωριστών «κόσμων». Το στούντιο θα μπορούσε να αναζωογονήσει το IP με μια πιο άμεση προσέγγιση, αφήνοντας την ιδέα των δύο κόσμων για το sequel όταν θα είχε μεγαλύτερη ομάδα και προϋπολογισμό. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το νέο παιχνίδι θα λειτουργεί με μεγαλύτερο προϋπολογισμό, γεγονός που είναι υποσχόμενο για την πορεία του. Όλα αυτά δείχνουν ότι το Lords of the Fallen 2 είναι πιθανό να ξεπεράσει τις πωλήσεις του πρώτου παιχνιδιού, που έφτασε τα 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα σύμφωνα με το έγγραφο της CI Games.

digitallife.com.cy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise