Tuesday, October 1, 2024
Home » Κόκκινο “πανί” το Fortnite! Γιατί η Epic μηνύει Google και Samsung

Κόκκινο “πανί” το Fortnite! Γιατί η Epic μηνύει Google και Samsung

0 comments

ΗEpic Games, γνωστή για την ανάπτυξη του Fortnite, διαθέτει το δικό της app store, γνωστό και ως Epic Games Store. Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία κέρδισε μια αντιμονοπωλιακή δικαστική διαμάχη εναντίον της Googleτον Δεκέμβριο, που αποδείκνυε ότι η Google διατηρούσε μονοπώλιο στη διανομή εφαρμογών και στις υπηρεσίες πληρωμών σε Android συσκευές, φαίνεται πως ο νομικός αγώνας της Epic μόλις ξεκίνησε.

Όπως έγινε γνωστό, η Epic Games μηνύει ξανά τη Google, αλλά αυτή τη φορά επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στη λειτουργία Auto Blocker της Samsung.

Στη νέα αγωγή, η Epic Games υποστηρίζει ότι η λειτουργία Auto Blocker της Samsungδυσκολεύει τους χρήστες να εγκαταστήσουν το Epic Games Store στις τελευταίες συσκευές του κορεάτικου κολοσσού. Το Auto Blocker, το οποίο είναι ενεργό από προεπιλογή, επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών μόνο από το Google Play Store και το Samsung Galaxy Store, εμποδίζοντας την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτους εκτός αν απενεργοποιηθεί. Ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney, άφησε να εννοηθεί ότι η Google και η Samsung συνεργάζονται, αν και παραδέχεται πως δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Το πώς θα απαντήσουν η Google και η Samsung μένει να φανεί, αλλά είναι πιθανό και οι δύο εταιρείες να αντισταθούν και να ισχυριστούν ότι δεν δυσκολεύουν την εγκατάσταση του Epic Games Store και κατ’ επέκταση του Fortnite. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματά του, το καρτουνίστικο στυλ και τη δυνατότητα κατασκευής δομών εντός του παιχνιδιού, που δίνει στους παίκτες στρατηγικά πλεονεκτήματα. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει εξελιχθεί σε μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας, με διάφορα events, συναυλίες και συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες και franchises. Το γνωστό game της Epic έχει επίσης ενσωματώσει μια οικονομία βασισμένη σε skins και cosmetic items, τα οποία οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν μέσω του εικονικού νομίσματος του παιχνιδιού, τα V-Bucks.

Για άλλη μια φορά, πιθανότατα θα περιμένουμε το νομικό σύστημα να επιλύσει το ζήτημα.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise