Thursday, September 19, 2024
Home » Κλείνει το studio που έδωσε τα απίστευτα cinematics του Halo

Κλείνει το studio που έδωσε τα απίστευτα cinematics του Halo

0 comments

Το animation και visual effects studio, που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία απίστευτου περιεχομένου για το Halo Infinite, καθώς και άλλους τίτλους Halo και πολλά άλλα μεγάλα franchise, κλείνει τις πύλες του. ΗAxis Studios, η οποία δημιούργησε μια μεγάλη ποικιλία οπτικού περιεχομένου για το Halo Infinite, συμπεριλαμβανομένου του εναρκτήριου κινηματογραφικού cutscene της καμπάνιας και της εισαγωγής της σεζόν 1 multiplayer με τη Spartan Commander Laurette Agryna, κλείνει μετά από 24 χρόνια λειτουργίας.

Ιδρύθηκε το 2000 στη Γλασκώβη της Σκωτίας, η Axis Studios ήταν ένα βραβευμένο με Emmy studio που εργάστηκε σε πλήθος video games, στην τηλεόραση, σε ταινίες και θεματικά πάρκα.

Μεγαλώνοντας για να συμπεριλάβει γραφεία στο Μπρίστολ και το Λονδίνο, το studio ήταν πίσω από πολλά αξιοσημείωτα project υψηλού προφίλ συμπεριλαμβανομένων των cutscenes για το Destiny 2: The Witch Queen, μαζί με αρκετές άλλες επεκτάσεις του Destiny 2. Η Axis Studios είναι επίσης ο δημιουργός του επεισοδίου “The Tall Grass” στη 2η σεζόν του Love, Death + Robots.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More