Wednesday, October 16, 2024
Home » «Καύσιμο για εφιάλτες» το Smile 2 – Δείτε το τελικό trailer

«Καύσιμο για εφιάλτες» το Smile 2 – Δείτε το τελικό trailer

0 comments

Η ταινία τρόμου Smile 2 σε σκηνοθεσία του Parker Finn κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 17 Οκτωβρίου και η Paramount εντείνει την αγωνία με το ολοκαίνουριο trailer που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες. Αυτό το συγκεκριμένο video περιλαμβάνει πολλά νέα πλάνα μαζί με τις πρώτες θετικές κριτικές για τη συνέχεια της ταινίας τρόμου, οι οποίες την χαρακτηρίζουν ως «καύσιμο για εφιάλτες» και «ένα τρομακτικό αριστούργημα».

Δείτε, στη συνέχεια, το video:

Στην ταινία Smile 2, η παγκόσμια ποπ σταρ Skye Riley (Naomi Scott) είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα παγκόσμια περιοδεία, όταν αρχίζει να βιώνει ολοένα και πιο τρομακτικά και ανεξήγητα γεγονότα. Συντετριμμένη από τις κλιμακούμενες φρίκες και τις πιέσεις της φήμης, η Skye αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν της για να ξαναπάρει τον έλεγχο της ζωής της πριν αυτή ξεφύγει τελείως.

Το καστ της ταινίας Smile 2 περιλαμβάνει επίσης τον Kyle Gallner (Smile), τη Rosemarie DeWitt (The Staircase), τον Lukas Gage (The White Lotus) και την Dylan Gelula (Dream Scenario), μαζί με τους Raúl Castillo (Army of the Dead) και Miles Gutierrez-Riley (The Wilds).

Το επίσημο trailer αποκάλυψε επίσης ότι η Drew Barrymore θα εμφανιστεί στην επερχόμενη συνέχεια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με το Smile 2. Σημειώνεται ότι η πρώτη ταινία κέρδισε 217 εκατομμύρια δολάρια το 2022.

Η πρώτη ταινία Smile κυκλοφόρησε το 2022. Είναι μια ψυχολογική ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία του Parker Finn. Η υπόθεση επικεντρώνεται στηDr. Rose Cotter (παίζει η Sosie Bacon), μια ψυχίατρο που μετά από μια παράξενα τρομακτική εμπειρία με μια ασθενή της, αρχίζει να βιώνει αλλόκοτα και ενοχλητικά γεγονότα που σχετίζονται με μια μυστηριώδη κατάρα. Καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει την προέλευση αυτής της κατάρας, η Rose βρίσκει τον εαυτό της εγκλωβισμένο σε μια τρομακτική πραγματικότητα που την οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις. Η ταινία συνδυάζει στοιχεία τρόμου και ψυχολογικής αγωνίας, και απέσπασε θετικές κριτικές, κερδίζοντας το κοινό με την ατμόσφαιρα και την πλοκή της.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More