Friday, September 27, 2024
Home » Καθυστερεί το Assassin’s Creed Shadows – Τι ανακοίνωσε η Ubisoft

Καθυστερεί το Assassin’s Creed Shadows – Τι ανακοίνωσε η Ubisoft

0 comments

Η Ubisoft ανακοίνωσε την καθυστέρηση του παιχνιδιού Assassin’s Creed Shadows έως τις 14 Φεβρουαρίου 2025. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2024 για PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac και iPad. Ο κύριος λόγος της αναβολής είναι η ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση του παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι έτοιμα.

Ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Marc-Alexis Côté, εξήγησε πως, παρότι η καθυστέρηση θα απογοητεύσει τους fans, είναι απαραίτητη για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες, ειδικά λόγω των διδαγμάτων που πήραν από την κυκλοφορία του Star Wars Outlaws. Το παιχνίδι αυτό δέχθηκε κριτική για υπερβολικά δύσκολα stealth στοιχεία, κάτι που η Ubisoft προσπαθεί να διορθώσει. Παρά τις θετικές κριτικές, οι αρχικές πωλήσεις του Outlaws δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, και η Ubisoft σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στο Steam στις 21 Νοεμβρίου για να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό.

Assassin's Creed Shadows

Στο Assassin’s Creed Shadows, η Ubisoft ελπίζει ότι ο επιπλέον χρόνος θα επιτρέψει στο παιχνίδι να εκπληρώσει πλήρως τις φιλοδοξίες του, προσφέροντας μια εμπειρία με δύο πρωταγωνιστές, τον Naoe και τον Yasuke, που θα έχουν διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Επιπλέον, η Ubisoft θα επαναφέρει την κυκλοφορία των παιχνιδιών της στο Steam από την αρχή, καταργώντας την αποκλειστικότητα στο Ubisoft Connect, και θα καταργήσει το μοντέλο του Season Pass, προσφέροντας δωρεάν το πρώτο expansion σε όσους προπαραγγείλουν το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: PlayStation State of Play: Δείτε όλες τις ανακοινώσεις της Sony

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More