Friday, September 20, 2024
Home » Ιστορική νίκη για το Shogun! 14 βραβεία στα Creative Arts Emmy Awards

Ιστορική νίκη για το Shogun! 14 βραβεία στα Creative Arts Emmy Awards

0 comments

Η σειρά “Shogun” κέρδισε τα περισσότερα βραβεία Emmy που έχουν απονεμηθεί ποτέ για μία σεζόν τηλεοπτικής σειράς, με 14 βραβεία στα Creative Arts Emmy Awards το βράδυ της Κυριακής, ενώ η σειρά “The Bear” κέρδισε επτά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε guest ρόλο σε κωμική σειρά για την Jamie Lee Curtis.

Οι παρουσιαστές ανέφεραν το “Shogun” όλο το βράδυ στο Peacock Theater στο Λος Άντζελες, τη δεύτερη νύχτα της διήμερης απονομής των Creative Arts Emmys, όπου απονέμονται βραβεία που δεν συμμετέχουν στην κύρια τελετή των Primetime Emmys. Η σειρά έσπασε το ρεκόρ των 13 βραβείων που είχε κατακτήσει η μίνι σειρά του 2008 “John Adams” πριν καν φτάσει στην κύρια τελετή των Emmy στις 15 Σεπτεμβρίου, όπου μπορεί να ενισχύσει το ρεκόρ της με έως και πέντε ακόμη βραβεία.

Η τηλεοπτική σειρά “Shogun” της FX είναι μια επιτυχημένη δραματική σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Τζέιμς Κλάβελ, το οποίο είχε ήδη μεταφερθεί επιτυχώς σε μια μίνι σειρά το 1980. Η νέα έκδοση της FX αποτελεί μια πιο σύγχρονη επανεκτέλεση της κλασικής ιστορίας, η οποία αφηγείται την επική περιπέτεια του Άγγλου θαλασσοπόρου Τζον Μπλάκθορν που ναυαγεί στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα. Εκεί, μπλέκεται σε μια σύγκρουση κουλτούρας και εξουσίας, ανακαλύπτοντας την ιαπωνική κουλτούρα και μαθαίνοντας τις τέχνες των σαμουράι.

Η σειρά έχει τραβήξει την προσοχή για τη φιλοδοξία της να απεικονίσει αυθεντικά την περίοδο και την κουλτούρα της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών και δημιουργών. Πρωταγωνιστές είναι οι Κόσμο Τζάρβις ως Τζον Μπλάκθορν, Χιρόιουκι Σανάντα ως Γιασούσι Τορανάγκα και Άννα Σαβάι στον ρόλο της Λαίδης Μαριέκο.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More