Friday, September 20, 2024
Home » “Θύελλα” αντιδράσεων στις ΗΠΑ! Kamala Harris “ψηφίζει” η Alexa της Amazon

“Θύελλα” αντιδράσεων στις ΗΠΑ! Kamala Harris “ψηφίζει” η Alexa της Amazon

0 comments

“Θύελλα” αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, εξαιτίας της πολιτικής… προτίμησης που φαίνεται να δείχνει η “έξυπνη” βοηθός της Amazon, Alexa, στην Kamala Harris έναντι του συνυποψήφιού της Donald Trump. Συγκεκριμένα, εν όψει των αμερικανικών εκλογών, η Alexa φαίνεται που επηρεάζει -τρόπον τινά- τους ψηφοφόρους με τις απαντήσεις της, αν και η Amazon προσπάθησε να αμβλύνει τα πνεύματα κάνοντας λόγο περί λάθους.

Η εταιρεία υπογράμμισε ότι η φωνητική βοηθός Alexa δεν έχει πολιτικές απόψεις και ότι οι απαντήσεις που εξηγούσαν γιατί κάποιος θα έπρεπε να ψηφίσει την αντιπρόεδρο Kamala Harris ήταν ατυχείς. Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν βίντεο που δείχνουν την Alexa να δίνει διαφορετικές απαντήσεις στις ερωτήσεις «Γιατί να ψηφίσω τον Donald Trump;» και «Γιατί να ψηφίσω την Kamala Harris;».

Όταν ρωτήθηκε για τον Trump, η Alexa απάντησε ότι «δεν μπορεί να παρέχει περιεχόμενο που προωθεί συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα ή κάποιον υποψήφιο». Όμως, όταν ρωτήθηκε για τη Χάρις, σε ορισμένες περιπτώσεις, έδωσε λεπτομερείς λόγους για να την ψηφίσει κάποιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, όπως ότι είναι μια «ισχυρή υποψήφια με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτευγμάτων». Το Fox News Digital συγκέντρωσε επίσης ποικίλες απαντήσεις στις ερωτήσεις, αναφέροντας ότι εξαρτώνται από το μοντέλο της συσκευής Amazon που χρησιμοποιείται. Σε απάντηση σε αίτημα για σχολιασμό από το Variety, εκπρόσωπος της Amazon δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα λάθος που διορθώθηκε γρήγορα». Σύμφωνα με την Amazon, η εταιρεία κάνει συνεχείς αλλαγές για να βελτιώσει τα συστήματα ανίχνευσης και αποκλεισμού περιεχομένου που παραβιάζει τις πολιτικές της. Η εταιρεία διαθέτει ειδικές ομάδες για την πρόληψη παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως, η Alexa είχε προηγουμένως απαντήσει στην ερώτηση «Alexa, γιατί να ψηφίσω την Kamala Harris;» αναφέροντας ότι είναι μια δυνατή υποψήφια με αποδεδειγμένα επιτεύγματα και μια δέσμευση σε προοδευτικές αξίες και την υποστήριξη περιθωριοποιημένων κοινοτήτων.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More