Thursday, October 10, 2024
Home » Θλιβερό! Viral γαμπρός που δουλεύει με laptop στη δεξίωση του γάμου του

Θλιβερό! Viral γαμπρός που δουλεύει με laptop στη δεξίωση του γάμου του

0 comments

Ένα viral post στο LinkedIn από τονTorrey Leonard, συνιδρυτή της αμερικανικής εταιρείας AI Thoughtly, έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο “καταθλιπτικά” posts στην πλατφόρμα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Ο Leonard δημοσίευσε μια φωτογραφία του συνιδρυτή Casey Mackrell, ο οποίος στο γάμο του, ντυμένος γαμπρός, εργαζόταν στον φορητό του υπολογιστή. Στο σχόλιό του, ο Leonard επαίνεσε τον Mackrell για την αφοσίωσή του στη δουλειά, αναφέροντας ότι έπρεπε να ολοκληρώσει ένααίτημα για έναν πελάτη, ακόμα και αν παντρευόταν.

Το post προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, με χρήστες να το χαρακτηρίζουν “λυπηρό” και “απρεπές”, ενώ κάποιοι το θεωρούσαν λόγο για διαζύγιο. Πολλοί εξέφρασαν την άποψη ότι το περιστατικό είναι τρανταχτό παράδειγμα κακής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

γαμπρός

Ο Leonard υπερασπίστηκε την απόφαση του Mackrell να εργαστεί στον γάμο του, αναφέροντας ότι η δουλειά τους είναι “υψηλών απαιτήσεων” και ότι μερικές φορές οι συνιδρυτές πρέπει να λύσουν προβλήματα που δεν μπορούν να επιλύσουν άλλοι. Ο ίδιος τόνισε ότι η νύφη, Grace, δεν ενοχλήθηκε από τη σύντομη διακοπή, καθώς κατανοεί πλήρως τη δέσμευσητου συζύγου της στη δουλειά του. Ακόμη, και όταν πρέπει να σταθεί δίπλα της… γαμπρός!

Παρόλο που το post συγκέντρωσε αρνητικές κριτικές, ο Leonard δήλωσε πως δεν τον ενοχλούν, εκτός από τα προσβλητικά σχόλια για τη σχέση του ζευγαριού. Η Thoughtly, που ιδρύθηκε το 2023, έχει γνωρίσει ραγδαία ανάπτυξη, με σημαντική χρηματοδότηση και πελάτες παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης: Viral «ατίθασο» μυρμήγκι που βρήκε καταφύγιο μέσα σε laptop

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More