Tuesday, September 17, 2024
Home » Η Samsung Electronics ξεκινά μαζική παραγωγή των πιο λεπτών packaging των DRAM LPDDR5X της βιομηχανίας, για συσκευές με ενσωματωμένη AI

Η Samsung Electronics ξεκινά μαζική παραγωγή των πιο λεπτών packaging των DRAM LPDDR5X της βιομηχανίας, για συσκευές με ενσωματωμένη AI

0 comments

Η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή των λεπτότερων πακέτων LPDDR5X DRAM κατηγορίας 12 νανομέτρων (nm), 12 gigabyte (GB) και 16GB.

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία της στην κατασκευή chips, η Samsung είναι σε θέση να παρέχει εξαιρετικά λεπτά πακέτα DRAM LPDDR5X που μπορούν να δημιουργήσουν πρόσθετο χώρο μέσα στις κινητές συσκευές, διευκολύνοντας την καλύτερη ροή αέρα. Αυτό υποστηρίζει τον ευκολότερο θερμικό έλεγχο, που καθίσταται όλο και πιο σημαντικός ειδικά για εφαρμογές υψηλών επιδόσεων με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η ενσωματωμένη σε συσκευή AI.

“Η DRAM LPDDR5X της Samsung θέτει ένα νέο πρότυπο για λύσεις ΑΙ υψηλής απόδοσης σε συσκευή, προσφέροντας όχι μόνο ανώτερες επιδόσεις LPDDR αλλά και προηγμένη θερμική διαχείριση σε εξαιρετικά συμπαγές πακέτο”, δήλωσε ο YongCheol Bae, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού Προϊόντων Μνήμης της Samsung Electronics. “Δεσμευόμαστε για συνεχή καινοτομία μέσω στενής συνεργασίας με τους πελάτες μας, παρέχοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς DRAM χαμηλής κατανάλωσης”.

Με τα νέα packaging των LPDDR5X DRAM, η Samsung προσφέρει τη λεπτότερη στον κλάδο LPDDR DRAM κατηγορίας 12 nm με δομή 4 επιπέδων[1], μειώνοντας το πάχος κατά περίπου 9% και βελτιώνοντας την αντοχή στη θερμότητα κατά περίπου 21,2%, *σε σύγκριση με το προϊόν προηγούμενης γενιάς.

Η Samsung σχεδιάζει να συνεχίσει να επεκτείνει την αγορά DRAM χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, προμηθεύοντας την DRAM LPDDR5X 0,65 χιλιοστών σε κατασκευαστές επεξεργαστών κινητών τηλεφώνων καθώς και σε κατασκευαστές κινητών συσκευών. Καθώς η ζήτηση για λύσεις μνήμης κινητών συσκευών υψηλής απόδοσης και υψηλής πυκνότητας σε μικρότερα μεγέθη συσκευασίας συνεχίζει να αυξάνεται, η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει μονάδες 6 στρώσεων 24GB και 8 στρώσεων 32GB στις λεπτότερες συσκευασίες LPDDR DRAM για μελλοντικές συσκευές.

[1] Δομή με τέσσερα στρώματα συσκευασμένα μαζί με κάθε στρώμα να αποτελείται από δύο LPDDR DRAM.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More