Friday, September 20, 2024
Home » Η Miele στην IFA Berlin 2024

Η Miele στην IFA Berlin 2024

0 comments

ΗMiele, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, θα συμμετέχει για ακόμα μία χρονιά στη μεγαλύτερη διοργάνωση τεχνολογίας, IFA 2024, η οποία θα λάβει χώρα στο Βερολίνο, 6-10 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία, φιλοξενώντας εκατοντάδες εκθέτες αλλά και χιλιάδες επισκέπτες, φέρνοντας όλους ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνολογική πρόοδο.
Τα 125 χρόνια της Miele συναντούν τα 100 χρόνια της IFA και με αυτήν την ξεχωριστή αφορμή, θα θέλαμε να σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου της Miele στην IFA 2024.
Με φετινό μότο ‘Once a Miele, Always a Miele. 125 years of Quality’, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά τα κορυφαία μοντέλα της νέας σειράς πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων – για ακόμη πιο απαλό πλύσιμο και περαιτέρω βελτιώσεις στην άνεση και την απόδοση. Επιπλέον, θα υπάρξει παρουσίαση νέων προϊόντων στον τομέα της φροντίδας δαπέδων, καθώς και σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης και βιωσιμότητας στη Miele.

Τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης θα παρουσιαστούν από τους εκτελεστικούς διευθυντές και συνιδιοκτήτες, Dr. Markus Miele και Dr. Reinhard Zinkann, καθώς και από από τη Rebecca Steinhage, Εκτελεστική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εταιρικών Υποθέσεων της Miele Group.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More