Friday, September 27, 2024
Home » Η LG συνεργάζεται με την RAKUTEN TV και λανσάρει υπηρεσία VOD στην Ευρώπη

Η LG συνεργάζεται με την RAKUTEN TV και λανσάρει υπηρεσία VOD στην Ευρώπη

0 comments

Η LG Electronics (LG) και η Rakuten TV, μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες streaming στην Ευρώπη, ανακοίνωσαν το λανσάρισμα του LG Movies & TV, μιας νέας υπηρεσίας video-on-demand (VOD), η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στις τηλεοράσεις της LG στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία. Η νέα υπηρεσία VOD επιτρέπει την ενοικίαση, αγορά και προβολή ταινιών και εμπλουτίζει την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας με ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, που περιλαμβάνει από αγαπημένα κλασικά έργα μέχρι τα πιο νέα blockbusters. Εύκολα προσβάσιμη μέσω μιας τηλεόρασης LG, η υπηρεσία «LG Movies & TV» ανταποκρίνεται σε μια μεγάλη ποικιλία προτιμήσεων, προσαρμοσμένη στους θεατές σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Χάρη στη συνεργασία της LG με τη Rakuten TV, οι χρήστες της LG TV έχουν πλέον πρόσβαση σε περισσότερους από 6.000 τίτλους. Η νέα εφαρμογή VOD της LG αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης με περιεχόμενο που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει και θα διασκεδάσει. Περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το δημοφιλές prequel του franchise Furiosa: A Mad Max Saga και το καλοκαιρινό blockbuster The Fall Guy, που προσφέρουν συναρπαστική και γρήγορη δράση, καθώς και το Dune: Part Two που συνεχίζει την επική ιστορία του Frank Herbert γοητεύοντας τους θεατές με τη συναρπαστική αφήγηση και τα εκπληκτικά εφέ.

Το «LG Movies & TV», το οποίο διατίθεται σε επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων 2022, πρόκειται να επεκταθεί σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων παραγωγής 2022, 2023 και 2024 της εταιρείας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

LG rakuten tv

Για μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, οι χρήστες του «LG Movies & TV» είναι οι πρώτοι που μπορούν να επωφεληθούν από το νέο webOS Pay, μια εύχρηστη υπηρεσία πληρωμών σχεδιασμένη για ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μετά τη σύνδεσή του με τον λογαριασμό LG του χρήστη, το webOS Pay χρειάζεται μόνο ένα PIN για την ολοκλήρωση των συναλλαγών μέσω του τηλεχειριστηρίου LG Magic Remote. Οι χρήστες του «LG Movies & TV » μπορούν πλέον να απολαμβάνουν χωρίς προβλήματα πρόσβαση στους αγαπημένους κινηματογραφικούς τίτλους, με ταχύτητα και χωρίς να χρειάζεται να εισάγουν διευθύνσεις URL ή να σαρώνουν κωδικούς QR.

Επιπλέον, το webOS Pay στοχεύει να αποτελέσει ένα ενιαίο σύστημα πληρωμών, που στο μέλλον θα προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες. To webOS Pay συνδέει τις πληροφορίες πληρωμής με το λογαριασμό LG TV κάθε χρήστη, επιτρέποντάς του να ελέγχει εύκολα το ιστορικό αγορών και την τρέχουσα κατάσταση του περιεχομένου και των συνδρομών.

«Η LG παραμένει αφοσιωμένη στην παρουσίαση διαφορετικού περιεχομένου και υπηρεσιών για μια απαράμιλλη εμπειρία χρήσης με την πρωτοποριακή πλατφόρμα έξυπνων τηλεοράσεων webOS. Επενδύοντας στρατηγικά πάνω από 1 τρισεκατομμύριο KRW (740 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) μέχρι το 2027, στοχεύουμε να βελτιώσουμε σημαντικά το webOS και να διευρύνουμε το φάσμα των προσφορών του», δήλωσε ο Chris Jo, ανώτερος αντιπρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Η LG θα συνεχίσει να συνεργάζεται με περισσότερους από 4.000 δημιουργούς περιεχομένου για να προσφέρει μια πελατοκεντρική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με την LG», δήλωσε ο Sidharth Jayant, Chief Product Officer της Rakuten TV. «Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της Rakuten TV να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υψηλής ποιότητας ψυχαγωγίας, φέρνοντας τις καλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές στα σπίτια των Ευρωπαίων τηλεθεατών μας».

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More