Tuesday, September 17, 2024
Home » Η Cablenet με 1.1 εκ. ευρώ αποκτά τη νέα Άδεια χρήσης του Φάσματος των 2100MHz

Η Cablenet με 1.1 εκ. ευρώ αποκτά τη νέα Άδεια χρήσης του Φάσματος των 2100MHz

0 comments

Με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης και όχι του πλειστηριασμού αποκτά η Cablenet τη νέα Άδεια Χρήσης του Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων (2100MHz) για την Ίδρυση και Λειτουργία Δικτύου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

Η μη διεξαγωγή του πλειστηριασμού για τη χορήγηση της εν λόγω Άδειας οφείλεται στο γεγονός ότι ο αριθμός των επιλεγμένων αιτητών για συμμετοχή στη διαδικασία πλειστηριασμού (προσοντούχων πλειοδοτών) ήταν ίσος του αριθμού των υπό χορήγηση ατομικών δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων (Αδειών).

Σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας, σε περίπτωση που ο αριθμός των επιλεγμένων αιτητών για συμμετοχή στη διαδικασία πλειστηριασμού (προσοντούχων πλειοδοτών) είναι μικρότερος ή ίσος του αριθμού των υπό χορήγηση ατομικών δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων (Αδειών) δεν διεξάγεται πλειστηριασμός, και ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, μπορεί να προβεί σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, για να διαπραγματευθεί με τον επιλεγέντα αιτητή το τέλος δικαιώματος χρήσης που θα καταβάλει, το οποίο δεν μπορεί να είναι μικρότερο της τιμής εκκίνησης, για τη χρονική περίοδο ισχύος των υπό χορήγηση ατομικών δικαιωμάτων χρήσης, η οποία καθορίζεται στα έγγραφα του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τα πιο πάνω, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής αποφάσισε την εφαρμογή της διαδικασίας διαπραγμάτευσης με την εταιρεία Cablenet Communication Systems Plc, που ήταν και ο μοναδικός προσοντούχος πλειοδότης σε σχέση με τον εν λόγω διαγωνισμό.

Η διαδικασία διαπραγμάτευσης με την εταιρεία Cablenet Communication Systems Plc ολοκληρώθηκε πρόσφατα με επιτυχία με το τέλος της νέας Άδειας Εξουσιοδότησης Ραδιοεπικοινωνιών) να έχει συμφωνηθεί στο €1.200.000 (ένα εκατομμύριο διακόσες χιλιάδες ευρώ).

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More