Tuesday, October 15, 2024
Home » Η νέα έκδοση του NX MobileAir θα υποστηρίζει το Frame.IO

Η νέα έκδοση του NX MobileAir θα υποστηρίζει το Frame.IO

0 comments

H Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα σχέδιά της να δημιουργήσει την εφαρμογή NX MobileAir, η οποία ενισχύει την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας για τους επαγγελματίες επιτρέποντας την παράδοση εικόνων υψηλής ταχύτητας χωρίς υπολογιστή, συμβατή με το Frame.io της Adobe, την κορυφαία πλατφόρμα δημιουργικής συνεργασίας που βελτιστοποιεί και απλοποιεί τις ροές εργασίας σε όλη τη δημιουργία και την παραγωγή περιεχομένου.

Διαβάστε επίσης: Άδειες λογισμικού: Τάσεις και προβλέψεις για τα διαφορετικά μοντέλα και ευκαιρίες στην αγορά

Αυτή η νέα έκδοση της NX MobileAir, η οποία αναπτύσσεται τώρα, θα υποστηρίζει τη λειτουργία από τη φωτογραφική μηχανή στο cloud του Frame.io, επιτρέποντας την αυτόματη μεταφόρτωση αρχείων video στο Frame.io, διευκολύνοντας έτσι την ομαλή κοινή χρήση και συνεργασία που βασίζεται στο cloud. Με αυτήν την ενσωμάτωση, η Nikon στοχεύει στην παροχή μιας πιο αποτελεσματικής ροής εργασίας που συνδέει απρόσκοπτα ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής video, από την εγγραφή έως την τελική επεξεργασία.

Η πιο προσφατη έκδοση έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Η Nikon δεσμεύεται να παρέχει ενημερώσεις λογισμικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών παραγωγής video και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κουλτούρας απεικόνισης, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης.

Διαβάστε επίσης: 5 πληροφορίες που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να μοιραστείς με την AI

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More