Friday, September 20, 2024
Home » Ευχάριστα τα νέα για το επόμενο παιχνίδι “The Witcher”

Ευχάριστα τα νέα για το επόμενο παιχνίδι “The Witcher”

0 comments

Η οικονομική αναφορά του πρώτου εξαμήνου του 2024 της CD Projekt αποκαλύπτει μια σημαντική εξέλιξη για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών: το“The Witcher 4”, γνωστό με το κωδικό όνομα “Polaris”, ετοιμάζεται να περάσει στη φάση της πλήρους παραγωγής. Σύμφωνα με τον συν-CEO Michał Nowakowski, η ανάπτυξη του παιχνιδιού πλησιάζει σε ένα σημαντικό ορόσημο που θα σηματοδοτήσει το τέλος της προπαραγωγής. Αν και η εταιρεία είχε αποφύγει να αναφερθεί επίσημα στον τίτλο “The Witcher 4”, είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για την επόμενη έκδοση της σειράς.

Η CD Projekt έχει επίσης ένα νέο έργο υπό ανάπτυξη στη Βοστώνη, το“Project Orion”, το οποίο θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Cyberpunk. Ο οικονομικός διευθυντής Piotr Nielubowicz τόνισε σε βίντεο πως το πρώτο εξάμηνο του 2024 ήταν γεμάτο δραστηριότητα, με την ομάδα του Polaris να σημειώνει σημαντική πρόοδο και να πλησιάζει στην πλήρη παραγωγή.

Παρόλο που το “The Witcher 4” βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης σε σχέση με άλλα έργα της εταιρείας, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να είναι έτοιμο για κυκλοφορία. Στην τελευταία συνάντηση με επενδυτές, η CD Projekt απέφυγε να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά σύμφωνα με τον Nowakowski, η ανάπτυξη των παιχνιδιών τους συνήθως διαρκεί περίπου τέσσερα με πέντε χρόνια από την έναρξη έως την κυκλοφορία.

Αυτό σημαίνει ότι το “The Witcher 4” πιθανότατα θα κυκλοφορήσειγύρω στο 2027. Για σύγκριση, το προηγούμενο παιχνίδι τους, το “Cyberpunk 2077”, ανακοινώθηκε το 2012 και χρειάστηκε οκτώ χρόνια για να κυκλοφορήσει, συν τρία επιπλέον χρόνια βελτιώσεων. Το μήνυμα προς τους παίκτες είναι να είναι υπομονετικοί, καθώς θα υπάρξουν ελάχιστες εξελίξεις για τα επόμενα χρόνια, πέρα από σύντομες αναφορές στις τριμηνιαίες οικονομικές αναφορές.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More