Sunday, September 8, 2024
Home » Επιτέλους! Πρώτο gameplay trailer για το Harry Potter: Quidditch Champions

Επιτέλους! Πρώτο gameplay trailer για το Harry Potter: Quidditch Champions

0 comments

Οι fans του κόσμου της μαγείας ανέμεναν με ανυπομονησία το επερχόμενο video gameHarry Potter: Quidditch Champions, το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχαμε ιδέα πως μοιάζει. Τώρα όμως μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από το gameplay, αφού κυκλοφόρησε ένα trailer με το φανταστικό παιχνίδι σε εξέλιξη.

Σε περίπτωση που έχετε παίξει το RPG Hogwarts Legacy, τώρα θα σας λυθεί η απορία γιατί δεν υπήρχε το αγαπημένο παιχνίδι του Harry Potter μέσα σε αυτό.
Το spin-off διαθέτει career mode και online play, συμπεριλαμβανομένων των co-op και PVP. Δυστυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχειsplit-screen, κάτι που θα ήταν τεράστια απώλεια για ένα αδειοδοτημένο παιχνίδι όπως αυτό. Το νέο trailer δείχνει τους παίκτες ως Chasers να κερδίζουν πόντους πετώντας μπάλες μέσα από χρυσά δαχτυλίδια και κάποιον που μοιάζει με Seeker να πετάει μέσα από δικά του χρυσά δαχτυλίδια για να προλάβει την Golden Snitch.

Το video θα λέγαμε ότι μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα του δημοφιλούς franchise. Τα γήπεδα, τα οποία εμφανίζονται σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της βροχής, φαίνονται τεράστια, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι η ροή κάθε αγώνα.

Δείτε, στη συνέχεια, το trailer του Harry Potter: Quidditch Champions

Το video game θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου σε digital μορφή για PC και κονσόλες και στις 8 Νοεμβρίου σε φυσική μορφή.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More