Wednesday, October 23, 2024
Home » Επιτέλους! Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Daredevil: Born Again

Επιτέλους! Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Daredevil: Born Again

0 comments

ΤοDaredevil του Netflix ακυρώθηκε το 2018, αλλά ο υπερήρωας/δικηγόρος του Hell’s Kitchen επιστρέφει τελικά. Η Marvel Studios ανακοίνωσε ότι το Daredevil: Born Again θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 4 Μαρτίου 2025, καθυστερημένα σε σχέση με τις αρχικές υποσχέσεις του 2022. Η ανακοίνωση έγινε σε πάνελ του New York Comic Con, με την παρουσία των πρωταγωνιστών Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) και Vincent D’Onofrio (Kingpin).

Το Born Again είχε ανακοινωθεί το 2022 ως σειρά 18 επεισοδίων, διάρκειας δύο σεζόν, με επιστροφή ορισμένων χαρακτήρων, νέες προσθήκες και μια νέα ηθοποιό για τον ρόλο της Vanessa Fisk (σύζυγος του Kingpin). Ο παραγωγός Brad Winderbaum δήλωσε ότι η σειρά θα ενταχθεί στο Marvel canon, ως μέρος της «ιερής χρονογραμμής», γεγονός σημαντικό, καθώς οι σειρές της Marvel Television στο Netflix (όπως Luke Cage, Jessica Jones και Iron Fist) ήταν διαχωρισμένες από το κύριο Marvel Cinematic Universe.

Daredevil

Ο χαρακτήρας του Daredevil, που υποδύεται ο Charlie Cox, έχει κάνει εμφανίσεις σε άλλα projects από τότε που ακυρώθηκε η αρχική σειρά, όπως στο Echo της Marvel Studios και στην ταινία Spider-Man: No Way Home. Η αρχική σειρά Daredevil στο Netflix είχε αγαπηθεί από κριτικούς και κοινό, γεγονός που έκανε την ακύρωσή της να προκαλέσει έκπληξη. Παρόλα αυτά, η ακύρωση φαινόταν αναπόφευκτη με την κυκλοφορία της αντίπαλης πλατφόρμας Disney+. Επιπλέον, φημολογείται ότι η σειρά δεν προσέφερε τεράστιο κοινό στο Netflix και το κόστος παραγωγής της ήταν πολύ υψηλό.

Διαβάστε επίσης: Η παράξενη ιστορία πίσω από την ανακάλυψη του barcode

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More