Tuesday, October 22, 2024
Home » Επιστροφή στα ’90s! Το Alien: Romulus έρχεται σε… κασέτα

Επιστροφή στα ’90s! Το Alien: Romulus έρχεται σε… κασέτα

0 comments

Η Gen Z φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά σε συνήθειες και τάσεις των 90s, αντλώντας έμπνευση από τη νοσταλγία αυτής της εποχής. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αναβίωση της κασέτας και του βινυλίου, με πολλούς νέους να προτιμούν να ακούν μουσική σε αυτή τη μορφή, αναζητώντας μια πιο αυθεντική, αναλογική εμπειρία. Επίσης, η μόδα των 90s, όπως τα φαρδιά τζιν, τα crop tops και τα έντονα χρώματα, έχει επανέλθει στο προσκήνιο, με τη Gen Z να υιοθετεί και να προσαρμόζει αυτά τα στιλ. Ακόμη, η χρήση παλιότερων τεχνολογιών, όπως οι φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης και οι κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών της εποχής, προσφέρει μια ρετρό αισθητική και μια αίσθηση απλότητας σε μιαψηφιακά κορεσμένη καθημερινότητα. Αυτή η επιστροφή στις 90s συνήθειες αντικατοπτρίζει την ανάγκη της νέας γενιάς για αυθεντικότητα και προσωπική έκφραση, ενώ συνδέει το παρελθόν με το παρόν με έναν δημιουργικό τρόπο.

Alien: Romulus

Μια συλλεκτική έκδοση του Alien: Romulus

Κάπως έτσι, δεν μας κάνει εντύπωση ότι η ταινίαAlien: Romulusθα κυκλοφορήσει σε VHS ως συλλεκτική έκδοση στις3 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Fede Alvarez κατά τη διάρκεια μιας ειδικής προβολής σε συνεργασία με το Beyond Fest στο Λος Άντζελες. Η κυκλοφορία αυτή γίνεται για να γιορτάσουν τα 45 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Alien και θα συνοδεύεται από άλλες φυσικές εκδόσεις. Η 20th Century Studios αναφέρει ότι η “πλήρως λειτουργική κασέτα VHS” θα προβάλλει την ταινία σε αναλογία 4:3, με την ελπίδα να έχει καλό pan-and-scan, μια τεχνική που προσαρμόζει την εικόνα στην οθόνη.

Η συσκευασία της κασέτας θα έχει vintage αισθητική και το εξώφυλλο έχει δημιουργηθεί από τον καλλιτέχνη Matt Furgeson, ο οποίος έχει ανεβάσει μια ευρύτερη έκδοση του ίδιου έργου τέχνης ως αφίσα, την οποία πολλοί θα ήθελαν να διακοσμήσουν στους τοίχους τους. Η20th Century Studios δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πόσες κασέτες θα κυκλοφορήσουν ούτε ποια θα είναι η τιμή της συλλεκτικής αυτής έκδοσης.

Εκτός από το VHS, οι θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την ταινία και σε άλλες μορφές φυσικών εκδόσεων. Για όσους δεν επιθυμούν να περιμένουν την κυκλοφορία των φυσικών αντιτύπων, μπορούν ήδη να αγοράσουν την ταινία ψηφιακά από πλατφόρμες streaming.

Διαβάστε επίσης: Διπλάσια έσοδα για το Netflix – 5 εκατ. νέοι συνδρομητές

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More