Thursday, September 19, 2024
Home » Επικό trailer με Robert Pattinson για το “Mickey 17”

Επικό trailer με Robert Pattinson για το “Mickey 17”

0 comments

Η ταινία Mickey 17 είναι μια επερχόμενη επιστημονικής φαντασίας ταινία, σκηνοθετημένη από τον Μπονγκ Τζουν-χο, γνωστό για τις ταινίες Παράσιτα και Snowpiercer. Η πλοκή βασίζεται στο μυθιστόρημα Mickey7 του Edward Ashton και ακολουθεί έναν “αναλώσιμο” χαρακτήρα, τον Mickey, ο οποίος είναι μέλος μιας αποστολής για τον αποικισμό του παγωμένου πλανήτη Niflheim. Ο Mickey, όταν πεθαίνει, αναγεννιέται με τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του ανέπαφες. Ωστόσο, η ζωή του περιπλέκεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού του​.

Η ταινία διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ, συμπεριλαμβανομένων των Ρόμπερτ Πάτινσον, Μαρκ Ράφαλο, Τόνι Κολέτ και Στίβεν Γιουν, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2025​.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα εντυπωσιακό trailer από τη Warner Bros., το οποίο επιτρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο film.

Δείτε το trailer του Mickey 17:

Σημειώνεται ότι ο Aston δημιούργησε αυτόν τον κόσμο στο μυθιστόρημά του το 2022, Mickey 7, το οποίο επικεντρώνεται στην έβδομη εκδοχή του ήρωα. Στην ταινία, αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί σε 17. «Ο αριθμός είναι ο αριθμός των φορών που πεθαίνει. Τον σκότωσα 10 φορές περισσότερες», ανέφερε γελώντας ο Μπονγκ στο CinemaCon τον Απρίλιο, όταν παρουσίασε τα πρώτα πλάνα. «Είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι μια ανθρώπινη ιστορία». Ο Πάτινσον υποδύεται τον Mickey 17 και τον Mickey 18 στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας. Στο CinemaCon, ο πρωταγωνιστής είπε ότι έδωσε στους δύο άντρες διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Mickey 17 είναι κουρασμένος από τη ζωή, αλλά χαρούμενος που είναι μέρος της ομάδας, ενώ ο Mickey 18 είναι σαν «ένας κακός αδερφός» που «είναι εκτός ελέγχου».

Διαβάστε επίσης: James Earl Jones: Ο Darth Vader παραχώρησε τα δικαιώματα της φωνής του σε εταιρεία AI

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More