Tuesday, September 17, 2024
Home » Εισάγονται 2 νέες 8ψήφιες και 12ψήφιες αριθμοσειρές Κινητής Τηλεφωνίας για υπηρεσίες Μ2Μ, eCall και εμπορικούς σκοπούς στην Κύπρο

Εισάγονται 2 νέες 8ψήφιες και 12ψήφιες αριθμοσειρές Κινητής Τηλεφωνίας για υπηρεσίες Μ2Μ, eCall και εμπορικούς σκοπούς στην Κύπρο

0 comments

Την αξιοποίηση αριθμοδοτικών πόρων με την εισαγωγή δυο νέων 8ψήφιων και 12ψήφιων αριθμοσειρών που προορίζονται για χρήση σε υπηρεσίες Machine-to-Machine communications (Μ2Μ), υπηρεσίες eCall και εμπορικούς σκοπούς στην Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα ο Επίτροπος Επικοινωνιών.

Οι νέες καινοτόμες 8ψήφιες και 12ψήφιες αριθμοσειρές προσφέρουν περισσότερους από 40 δισεκατομμύρια αριθμούς κινητής τηλεφωνίας, και στοχεύουν στις μεθόδους επικοινωνίας μεταξύ των συσκευών οι οποίες άρχισαν να διαφοροποιούνται και να αναπτύσσονται λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας στους τομείς της αυτοματοποίησης των συστημάτων ελέγχου και παρακολούθησης.

Η επικοινωνία μεταξύ των συσκευών έχει συμβάλει στην αύξηση του ελέγχου προσφέροντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης καταστάσεων σε πραγματικό χρόνο, εξοικονόμησης χρόνου μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Για τον σκοπό αυτό, οι νέες αριθμοσειρές προσφέρουν την δυνατότητα για εισερχόμενες κλήσεις, αναμετάδοση δεδομένων, αποστολή/παραλαβή SMS και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ένα μεγάλο εύρος μηχανημάτων και είναι συμβατές με πολλαπλές μεθόδους προγραμματισμού.

Οι νέες μορφές αρίθμησης κινητών αριθμών συμμορφώνεται με το πρότυπο Ε.164 της International Telecommunication Union (ITU). Περισσότερες πληροφορίες αλλά και τους τρόπους απόκτησης των 8ψήφιων και 12ψήφιων αριθμών παρέχονται από τους παροχείς υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More