Tuesday, September 24, 2024
Home » “Δώρον… άδωρον” το μπλοκάρισμα των χρηστών στο X

“Δώρον… άδωρον” το μπλοκάρισμα των χρηστών στο X

0 comments

Το X του Elon Musk θα κάνει πλέον τις αναρτήσεις ορατές στους χρήστες που έχετε μπλοκάρει, είτε σας αρέσει είτε όχι. Σε μια απάντηση τη Δευτέρα, ο Musk δήλωσε ότι «η λειτουργία μπλοκαρίσματος θα εμποδίζει τον λογαριασμό αυτό να συμμετέχει, αλλά δεν θα εμποδίζει την παρακολούθηση των δημόσιων αναρτήσεων».

Αυτή τη στιγμή, το X εμφανίζει το μήνυμα «Είστε μπλοκαρισμένος» όταν προσπαθείτε να δείτε το προφίλ ενός ατόμου που σας έχει μπλοκάρει. Επιπλέον, εκτός από το μπλοκάρισμα όλων των αναρτήσεων, σας εμποδίζει επίσης να δείτε τις απαντήσεις τους, τα μέσα και τη λίστα των ακολούθων.

X

Μια πηγή από το X ανέφερε στο The Verge ότι η πλατφόρμα κάνει αυτή την αλλαγή επειδή οι άνθρωποι μπορούν ήδη να βλέπουν τις αναρτήσεις χρηστών που τους έχουν μπλοκάρει όταν χρησιμοποιούν έναν άλλο λογαριασμό ή όταν είναι αποσυνδεδεμένοι, αλλά αρκετοί έχουν παρατηρήσει ότι το X στην πραγματικότητα εμποδίζει την προβολή του προφίλ κάποιου αν είστε αποσυνδεδεμένοι. Ο Musk έχει εκφράσει δημόσια την αποδοκιμασία του για το κουμπί μπλοκαρίσματος. Πέρυσι, είπε ότι η λειτουργία «δεν έχει νόημα» και ότι «πρέπει νααπαλειφθεί υπέρ μιας πιο ισχυρής μορφής σίγασης». Ακόμη απείλησε να σταματήσει να επιτρέπει στους χρήστες να μπλοκάρουν άτομα στην πλατφόρμα εντελώς, εκτός από τα άμεσα μηνύματα.

Αν και το κουμπί μπλοκαρίσματος του X θα συνεχίσει να εμποδίζει κάποιον να αλληλεπιδρά με τις αναρτήσεις ενός ατόμου, θα μπορούν ακόμα να τις βλέπουν, διευκολύνοντας ενδεχομένως τους “κακούς ηθοποιούς” να συνεχίσουν να παρενοχλούν τα θύματά τους.

Διαβάστε επίσης: iPhone 16 Pro: Χρήστες αναφέρουν σοβαρά προβλήματα με την οθόνη αφής

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More