Monday, September 9, 2024
Home » Διαρροή: Σε δύο μεγέθη το Google Pixel Watch 3

Διαρροή: Σε δύο μεγέθη το Google Pixel Watch 3

0 comments

Το επόμενο Made by Google έχει προγραμματιστεί για τις 13 Αυγούστου και στο πλαίσιο του event η εταιρεία θα παρουσιάσει νέο hardware, με βασικό «πρωταγωνιστή» τη σειρά Pixel 9. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, τα απανωτά leaks δεν έχουν αφήσει και πολλά στη φαντασία, καθώς έχουμε ήδη πάρει μια γεύση για το design και τα specs των νέων προϊόντων. Τώρα, ήρθε η στιγμή να δούμε το επερχόμενοGoogle Pixel Watch 3, αφού μια διαρροή από το Android Headlines αποκαλύπτει μερικές νέες λεπτομέρειες για το επόμενο smartwatch της εταιρείας.

Η ιστοσελίδα έλαβε διαφημιστικό υλικό που δείχνει τις προδιαγραφές του Google Pixel Watch 3 και τις βελτιώσεις του σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Google Pixel Watch 2. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι οιεπιλογές μεγέθους, καθώς οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να συμβιβαστούν μόνο με μία. Αντί για το τυπικό μέγεθος 41 mm, το Google Pixel Watch 3 θα είναι διαθέσιμο σε 41 και 45 mm.

Η Google αντικαθιστά επίσης την οθόνη AMOLED του Watch 2 με μια οθόνη Actua στο Google Pixel Watch 3 που είναι κατά 1.000 nits υψηλότερη στο αποκορύφωμά της από το προηγούμενο μοντέλο. Η μπαταρία μπορεί επίσης να φορτίσει 20% γρηγορότερα στο μοντέλο των 41 mm. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αποτελεί εδώ και καιρό πρόβλημα για τη σειρά Pixel Watch και οι βελτιώσεις σε αυτό το σημείο είναι μικτές: Η Google εξακολουθεί να αναφέρει τις ίδιες 24 ώρες με την οθόνη Always On, αλλά διαφημίζει μια νέα λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της έως και 36 ώρες.

Το Google Pixel Watch 3 θα έχει επίσης μια σειρά νέων λειτουργιών. Μπορεί να παρέχει live video views από συσκευές Nest Cam ή Nest Doorbell με φωνητική υποστήριξη και γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές όπως οι Χάρτες και το Πορτοφόλι. Τα χαρακτηριστικά του νέου ρολογιού εστιάζουν πολύ στη φυσική κατάσταση με παρακολούθηση προπόνησης, απτικές ενδείξεις για τζόκινγκ σε συγκεκριμένους ρυθμούς και λεπτομερή παρακολούθηση βημάτων που μπορεί να μετρήσει τον μέσο ρυθμό σας κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή του τρεξίματος. Συνεργάζεται επίσης με το Fitbit Premium για να παρέχει μια πρωινή ενημέρωση για τις καθημερινές μετρήσεις φυσικής κατάστασης, πρόσβαση σε virtual trainers και ιδέες για προτεινόμενες προπονήσεις.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More