Tuesday, September 24, 2024
Home » Διαρροή: Αυτές είναι οι τιμές για τις επετειακές κονσόλες PS5

Διαρροή: Αυτές είναι οι τιμές για τις επετειακές κονσόλες PS5

0 comments

Πριν από μερικές ημέρες, σας ενημερώσαμε ότι η Sony θα λανσάει μια επετειακή σειρά κονσολών PS5 και αξεσουάρ για να γιορτάσει τα30 χρόνια του PlayStation. Παρά το γεγονός ότι είδαμε αναλυτικά τα προϊόντα, η εταιρεία παρέλειψε να δημοσιοποιήσει τις τιμές τους, οι οποίες, ωστόσο, διεύρρευσαν.

Για να μιλήσουμε λίγο πιο αναλυτικά, στις 26 Σεπτεμβρίου η Sony θα διαθέσει το PS5, το PS5 Pro, το DualSense, το DualSense Edge και το PlayStation Portal, όλα σχεδιασμένα με βάση την εμφάνιση της αρχικής κονσόλας PlayStation. Αν και έχουν ήδη αποκαλυφθεί εκτενείς λεπτομέρειες για κάθε αντικείμενο, η Sony μέχρι τώρα απέφευγε να ανακοινώσει την τιμή τους. Τώρα, λίγο πριν από την ημερομηνία προ-παραγγελίας, μια νέα αναφορά μας δίνει μια καλύτερη εικόνα για το τι να περιμένουμε.

Σύμφωνα με το Dealabs, οι τιμές για την βασική κονσόλα PS5 και το συνοδευτικό χειριστήριο DualSense έχουν πλέον αποκαλυφθεί. Το πακέτο της κονσόλας PS5 Slim 30th Anniversary αναμένεται να κοστίζει $499,99. Αυτό αντιπροσωπεύει περίπου $50 αύξηση σε σχέση με την τρέχουσα τιμή της ψηφιακής έκδοσης του PS5. Όσον αφορά το χειριστήριο DualSense 30th Anniversary, αναμένεται να πωλείται στα $79,99. Παρόλο που αυτό το χειριστήριο θα είναι πολύ περιορισμένο, η Sony δεν αυξάνει την τιμή του και το διαθέτει στην ίδια τιμή με τα περισσότερα χειριστήρια DualSense. Το μεγαλύτερο ερώτημα σχετικά με τις τιμές παραμένει το PS5 Pro που θα πωλείται από τη Sony. Σε αντίθεση με άλλα αντικείμενα αυτής της συλλογής, το PS5 Pro θα διατίθεται μόνο σε ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει την κονσόλα, το χειριστήριο DualSense Edge και ένα σταθμό φόρτισης DualSense. Όλα αυτά τα αξεσουάρ, εάν αγοραστούν ξεχωριστά, θα κόστιζαν πάνω από $900, αλλά αυτό το πακέτο θα είναι επίσης πολύ περιορισμένο, με μόνο 12.300 τεμάχια να κατασκευάζονται συνολικά. Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι fans του PlayStation πιστεύουν ότι αυτό το πακέτο θα μπορούσε να πωλείταιπάνω από $1.000.

Διαβάστε επίσης: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με “μαϊμού” κονσόλες εκατομμυρίων

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More