Friday, September 20, 2024
Home » Διαρροή: Αυτά είναι τα χρώματα του iPhone 16

Διαρροή: Αυτά είναι τα χρώματα του iPhone 16

0 comments

Ο γνωστός leaker Sonny Dickson μοιράστηκε μια εικόνα που εμφανίζει μια σειρά από μοντέλα-κλώνους του iPhone 16, τα οποία αποκαλύπτουν τις νέες επιλογές χρωμάτων που προγραμματίζει η Apple καθώς και το φημολογούμενο επανασχεδιασμένο εξόγκωμα της κάμερας που θα έρθει στις συσκευέςiPhone 16 και iPhone 16 Plus. Η εικόνα παρουσιάζει πέντε νέες χρωματικές επιλογές για τo απλό μοντέλο και το iPhone 16 Plus, και αυτές ταιριάζουν με τις περιγραφές που είχε προβλέψει ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo: Λευκό, Μαύρο, Μπλε, Πράσινο και Ροζ.

Τα νέα χρώματα υποδεικνύουν ότι η Apple επιλέγει μια λιγότερο μουντή παλέτα χρωμάτων για τα τυπικά μοντέλα iPhone 16 φέτος, αν και μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα υλικά που χρησιμοποιούνται σε σύγκριση με τα μοντέλα-κλώνους που εμφανίζονται. Να υπενθυμίσουμε ότι οι τρέχουσες συσκευές iPhone 15 και iPhone 15 Plus είναι διαθέσιμες σε Μπλε, Ροζ, Κίτρινο, Πράσινο και Μαύρο.

Για τα μοντέλα μεγέθους 6,1 και 6,7 ιντσών, η Apple σχεδιάζει επίσης μια νέα κατακόρυφη διάταξη φακών κάμερας, σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από την προηγούμενη διαγώνια διάταξη φακών. Ο νέος προσανατολισμός, όπως φαίνεται στα μοντέλα-κλώνους, θα επιτρέψει πιθανώς στα τυπικά μοντέλα iPhone 16 να καταγράφουν spatial video για το Vision Pro headset, κάτι που αυτή τη στιγμή μπορούν να κάνουν μόνο τα μοντέλα iPhone 15 Pro. Τα προηγούμενα iPhones χρησιμοποιούσαν τετράγωνο εξόγκωμα κάμερας για να φιλοξενήσουν τους διαγώνιους φακούς, αλλά η Apple μπορεί να λεπταίνει το εξόγκωμα της κάμερας με τη νέα διάταξη φακών.

Τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus αναμένεται να περιλαμβάνουν το τσιπ A18, 8GB RAM, ένα νέο “Capture” button στη δεξιά πλευρά για φωτογραφίες και βίντεο, το κουμπί “Action” που ήταν προηγουμένως αποκλειστικό για τα μοντέλα iPhone 15 Pro, και άλλα. Όλες οι συσκευές της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσουν γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More