Wednesday, October 23, 2024
Home » «Διέλυσε» τα Pixel 6 η αναβάθμιση σε Android 15

«Διέλυσε» τα Pixel 6 η αναβάθμιση σε Android 15

0 comments

Η Google άρχισε να διαθέτει τοAndroid 15 σε υποστηριζόμενες συσκευέςPixel την περασμένη εβδομάδα, αλλά η αναβάθμιση συνοδεύτηκε από σοβαρά προβλήματα, ειδικά για τους κατόχους Pixel 6.

Μετά τις «παγωμένες» οθόνες και τα απανωτά restart σταiPhone 16 Pro που είδαμε τις προηγούμενες μέρες, πολλοί αναφέρουν ότι οι Pixel συσκευές τους έχουν «μπλοκάρει» εντελώς, κάτι που τις καθιστά άχρηστες, κάτι που είναι γνωστό με τον όρο «bricked» στη γλώσσα της τεχνολογίας. Το πρόβλημα φαίνεται να εμφανίζεται τυχαία, αλλά υπάρχει πιθανή σύνδεση με τηλειτουργία Private Space, καθώς δύο χρήστες στο Reddit ανέφεραν ότι οι συσκευές τους κατέρρευσαν μετά την ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας.

Pixel 6

Ωστόσο, ένας άλλος χρήστης ανέφερε ότι το τηλέφωνό του σταμάτησε να λειτουργεί κατά τη διάρκεια κανονικής χρήσης, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόβλημα μπορεί να μην περιορίζεται σε μία αιτία. Κοινό σημείο όλων των αναφορών είναι ότι κανένα από τα συνήθη μέσα αντιμετώπισης προβλημάτων δεν φαίνεται να λειτουργεί. Αν και πρόκειται για μεμονωμένες αναφορές και το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο προς το παρόν, είναι αρκετά σοβαρό. Για τους κατόχους Pixel 6 που δεν έχουν ακόμη αναβαθμίσει σε Android 15, συνιστάται να περιμένουν μέχρι η Google να προσφέρει κάποια λύση.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία android phones!

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More