Tuesday, September 17, 2024
Home » Αυτό είναι το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη σειρά «Alien: Earth»

Αυτό είναι το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη σειρά «Alien: Earth»

0 comments

Το “Alien: Earth” αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο σύμπαν του “Alien” και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Δημιουργημένη από τον Noah Hawley, γνωστό για το “Fargo”, η σειρά υπόσχεται να φέρει την τρομακτική ατμόσφαιρα της σειράς στη Γη και όχι στο διάστημα. Το πρώτο teaser δείχνει τον Ήλιο να ανατέλλει πάνω από τον πλανήτη μας, αλλά σύντομα αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για την αντανάκλαση της Γης στο γυαλιστερό μαύρο κεφάλι ενός Xenomorph, το οποίο ανοίγει το στόμα του και αποκαλύπτει τα δόντια του πριν η σκηνή διακοπεί απότομα.

Στο καστ της σειράς περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα όπως ο Timothy Olyphant, ο Alex Lawther, η Essie Davis, ο Samuel Blenkin, ο Babou Ceesay, ο David Rysdahl, ο Adrian Edmondson, ο Adarsh Gourav, ο Jonathan Ajayi, η Erana James, η Lily Newmark, η Diem Camille και ο Moe Bar-El.

Μετά την επιτυχία της ταινίας “Alien: Romulus” από τον Fede Álvarez, η οποία έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικά ορόσημα στο παγκόσμιο box office, η νέα σειρά του Hawley δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Οι fans του “Alien” έχουν βιώσει τόσο επιτυχίες όσο και απογοητεύσεις όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και η προσμονή για τη νέα τηλεοπτική προσαρμογή είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, το “Alien: Romulus” είναι διαθέσιμο στους κινηματογράφους.

Δείτε, στη συνέχεια, το trailer του Alien: Earth

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More