Friday, September 20, 2024
Home » Ασύλληπτο! Oι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν περισσότερα από 100 τρις. ΜΒ wireless data το 2023!

Ασύλληπτο! Oι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν περισσότερα από 100 τρις. ΜΒ wireless data το 2023!

0 comments

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο report του Reuters, oι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν περισσότερα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (wireless data) το περασμένο έτος από ποτέ άλλοτε, καθώς κατανάλωσαν περισσότερα από 100 τρισεκατομμύρια megabytes κατά τη διάρκεια του 2023. Αυτός ο αριθμός-ρεκόρ αντιπροσώπευε μια αύξηση κατά 36 τοις εκατό ή 26 τρισεκατομμύρια MB, σε σύγκριση με το 2022, σύμφωνα με τα δεδομένα έρευνας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο αριθμός των ασύρματων συνδέσεων αυξήθηκε επίσης το 2023 στα 558 εκατομμύρια — μια αύξηση της τάξης του έξι τοις εκατό σε σχέση με το 2022.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι αυτές οι αυξήσεις προκλήθηκαν περισσότερο από νέες τεχνολογικές εξελίξεις παρά από παραδοσιακά μέσα. Οι Αμερικανοί μίλησαν περίπου 100 δισεκατομμύρια λιγότερα λεπτά στο τηλέφωνο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και διατήρησαν έναν παρόμοιο όγκο γραπτών μηνυμάτων. Αντίθετα, τεχνολογίες όπως για παράδειγμα τα drones, οι διαστημικές αποστολές, τα αυτόνομα οχήματα και η ακριβής γεωργία φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο παραπάνω ποσό – ρεκόρ. Η τεράστια αυτή ζήτηση για διακίνηση περισσότερων wireless data έφερε στην επιφάνεια ένα χρόνιο πρόβλημα για την αγορά των Η.Π.Α, που αφορά στο πως μπορεί η υπάρχουσα τηλεπικοινωνιακή υποδομή να αντέξει στην… ολοένα και αυξανόμενη πίεση.

Διαβάστε επίσης: Google: Τι απαντά ο τεχνολογικός κολοσσός στο πρόστιμο των 2,4 δισ. ευρώ

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More