Tuesday, October 1, 2024
Home » Ασύλληπτο! Δείτε πόσο στοιχίζει το custom Huawei Mate XT Ultimate της Caviar

Ασύλληπτο! Δείτε πόσο στοιχίζει το custom Huawei Mate XT Ultimate της Caviar

0 comments

Πρόσφατα, η Huawei άνοιξε μια νέα σελίδα στην ιστορία της, παρουσιάζοντας το πρώτο smartphone τριπλής αναδίπλωσης, το Huawei Mate XT Ultimate. Το tri-fold του κινέζικου κολοσσού αποτελεί πράγματι μια εντυπωσιακή συσκευή, που κοστίζει όμως ακριβά (περίπου 2.555 ευρώ) και κυκλοφορεί προς το παρόν αποκλειστικά στην Κίνα. Η διεθνής κυκλοφορία προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2025.

Αυτή, λοιπόν, είναι και η τελευταία συσκευή που αποφάσισε να “μεταμορφώσει” η Caviar, μια εταιρεία γνωστή για τις πολυτελείς προσαρμοσμένες συσκευές της. Το customized Huawei Mate XT Ultimate της Caviar είναι μέρος της συλλογής Rich Colors και έχει δύο εκδόσεις – τη Black Dragon και τη Gold Dragon.

Το μοντέλο Black Dragon είναι εμπνευσμένο από τον Xuanlong Dragon της κινεζικής μυθολογίας και είναι τυλιγμένο με μαύρο δέρμα κροκοδείλου, που θυμίζει τις φολίδες του Xuanlong Dragon. Επίσης, διαθέτει χρυσές λεπτομέρειες.

Huawei Mate XT Ultimate

Το μοντέλο Gold Dragon, από την άλλη, είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένο με χρυσό 24 καρατίων, με την επιφάνεια να φέρει υφή από αυτοκρατορικά σπαθιά, κατασκευασμένα στην κινεζική πόλη Longquan – ένα μέρος όπου η κινεζική τέχνη της πολυεπίπεδης σφυρηλάτησης σπαθιών ξεκίνησε. Η Caviar αναφέρει ότι θα κατασκευάσει 88 συσκευές και από τις δύο εκδόσεις, καθώς το 88 θεωρείται τυχερός αριθμός στην κινεζική κουλτούρα.

Huawei Mate XT Ultimate

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε επιλογές αποθήκευσης 256GB, 512GB και 1TB. Η έκδοση Black Dragon κοστίζει 12.770 δολάρια, 13.200 δολάρια και 13.630 δολάρια, αντίστοιχα, ενώ το μοντέλο Gold Dragon έχει τιμή 14.500 δολάρια, 14.930 δολάρια και 15.360 δολάρια, αντίστοιχα.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise