Friday, September 27, 2024
Home » “Αστρονομικά” τα ποσά που ζητούν οι scalpers για το συλλεκτικό PS5 Pro

“Αστρονομικά” τα ποσά που ζητούν οι scalpers για το συλλεκτικό PS5 Pro

0 comments

Η Sony ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μιαlimited edition σειρά κονσολών και αξεσουάρ PS5 για να γιορτάσει την 30ή επέτειο του PlayStation, συμπεριλαμβανομένης της περιορισμένης έκδοσης PS5 Pro. Η συλλεκτική κονσόλα PS5 Pro με αποθηκευτικό χώρο 2TB ήταν διαθέσιμη για προπαραγγελία στο PlayStation Direct UK και σε άλλες περιοχές, αλλά οι12.300 μονάδες εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

PS5 Pro

Όπως ήταν αναμενόμενο, scalpers προσπαθούν τώρα να εκμεταλλευτούν την περιορισμένη προσφορά. Στο PlayStation Direct UK, η κονσόλα είχε τιμή λιανικής£959.99, αλλά οι scalpers έχουν ήδη αρχίσει να την πουλούν στο eBay για τιμές που φτάνουν έως και τις £10.000, ενώ άλλοι τη διαθέτουν μεταξύ £4,000 και £5,000.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι scalpers δεν έχουν ακόμα την κονσόλα στα χέρια τους, καθώς η 30th Anniversary Edition δεν θα αποσταλεί πριν από τις 21 Νοεμβρίου 2024. Στην πραγματικότητα, πουλούν απλά απόδειξη ότι έχουν εξασφαλίσει μια προπαραγγελία. Παράλληλα, εμφανίζονται διάφορες καταχωρήσεις στο eBay, προειδοποιώντας τους πιθανούς αγοραστές να μην πέσουν θύματα των υπερβολικών τιμών των scalpers.

Λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας, δεν υπάρχει πλέον απόθεμα για αγορά από το PlayStation Direct UK, κάτι που αυξάνει περαιτέρω τη ζήτηση και την ανησυχία γύρω από το θέμα των scalpers.

digitallife.com.cy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise