Friday, October 4, 2024
Home » Απογοητευτικές πωλήσεις για το Star Wars Outlaws

Απογοητευτικές πωλήσεις για το Star Wars Outlaws

0 comments

Η Ubisoft ανακοίνωσε πρόσφατα την απογοητευτική οικονομική απόδοση του Star Wars Outlaws (Δείτε εδώ το review μας), με τον CEO Yves Guillemot να περιγράφει τις πωλήσεις ως “πιο αδύναμες από το αναμενόμενο” χωρίς να δίνει ακριβείς αριθμούς. Σύμφωνα με το Insider Gaming, το παιχνίδι πούλησε μόνο ένα εκατομμύριο αντίτυπα στον πρώτο μήνα μετά την κυκλοφορία του, πολύ χαμηλότερα από τις προσδοκίες της εταιρείας. Για παράδειγμα, το Assassin’s Creed Mirage πούλησε πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε τρεις μήνες.

Star Wars Outlaw

Το Star Wars Outlaws αναμένεται να θεωρηθεί οικονομική αποτυχία, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί της Ubisoft το 2024. Το έτος ξεκίνησε με την κακή απόδοση του Prince of Persia: The Lost Crown (300.000 πωλήσεις) και ακολούθησε το Skull and Bones, που πούλησε 850.000 αντίτυπα. Υπάρχουν αμφιβολίες για το μέλλον του XDefiant, ενώ οι επενδυτές ζητούν αλλαγές στη διοίκηση της εταιρείας, με στόχο ακόμη και την αντικατάσταση του CEO.

Η Ubisoft προσπαθεί να βελτιώσει τις πρακτικές ανάπτυξής της, ενώ καθυστέρησε την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Shadows, για να βελτιώσει το παιχνίδι και να αντιμετωπίσει τεχνικά και πολιτισμικά ζητήματα.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise